«Як саме я її різала — не пам'ятаю»: за чаркою вінничанка хотіла вбити знайому

«Як саме я її різала — не пам'ятаю»: за чаркою вінничанка хотіла вбити знайому
  • У Вінниці жінка намагалась ножем вбити знайому.
  • Поліція затримала вінничанку за вчинення особливо тяжкого злочину.

Спільне застілля двох вінничанок закінчилось для однієї з них лікарняним ліжком, а для іншої — затриманням та перспективою провести 15 років у місцях позбавлення волі.

В обласному главку розповіли подробиці.

Повідомлення про злочин працівники поліції отримали вранці 19 червня по спецлінії 102. Затримали підозрювану безпосередньо на місці вчинення злочину, патрульні поліцейські, які першими приїхали на виклик.

Відео дня

— Подія сталась за місцем проживання потерпілої на вулиці Київській близько 6 години ранку. Після спільного відпочинку, між жінками, віком 27 та 35 років, виник конфлікт. Спочатку вони з’ясовували стосунки на вулиці, потім зловмисниця прийшла до потерпілої до квартири, де продовжилась суперечка, — зазначають у відомстві. — Старша з них взяла в руки кухонний ніж та нанесла молодшій численні колото-різані рани різних частинах тіла.

Слухайте, що розповідає затримана слідчим:

 

Загрози життю 27-річній потерпілій немає, після надання медичної допомоги її відпустили додому.

За словами заступника начальника слідчого управління Олександра Хмеляра, зловмисниця затримана та поміщена до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі слідчого управляння повідомили затриманій про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до 15 років ув’язнення.

Триває розслідування.

 

Читайте також:

Бив батьків та порізав поліцейського. КОРД затримав сімейного дебошира

На Гайсинщині жінка дерев'яною качалкою побила чоловіка. Його рятують лікарі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up