«Взяття сейфу»: в Стрижавці бандити в масках пограбували будинок

«Взяття сейфу»: в Стрижавці бандити в масках пограбували будинок

Власники відпочивали за кордоном. В будинку залишили родичку, щоб та доглядала за господарством. Грабіжники отруїли собаку, зв’язали жінку та втекли з сейфом.

Вночі у селищі Стрижавка Вінницького району двоє зловмисників у масках проникли через вікно у приватний будинок місцевих жителів та винесли з кімнати сейф.

Як з’ясувалося, зловмисники нагодували собаку отруєним м’ясним фаршем та залізли в будинок через вікно.

Відео дня

«Господарі  знаходяться на відпочинку за кордоном. За будинком доглядає їхня родичка, яка прокинулась від шуму. Погрожуючи ножем, у жінки нападники почали вимагати гроші. Зрозумівши, що вона нічого не скаже, зв’язали її та покинули у кімнаті. Поки злодії шукали у будинку цінності, жінці вдалося розв’язатися та побігти до сусідів. Вони нажали на тривожну кнопку охорони та викликали поліцію», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Сьогодні, 27 серпня 2017 року, спрацювала тривожна кнопка в приватному будинку на централізований пульт поліції держохорони. Неподалік від місця виклику екіпаж поліції охорони затримав двох чоловіків з сейфом і викликав слідчо-оперативну групу.

- Затриманими виявилися 29-річний вінничанин та його 27-річний товариш, житель Чернівецької області, який має судимість за вчинення аналогічного злочину. У затриманих поліцейські вилучили викрадений сейф, пістолет, ніж, набої, маски та рукавички, - розповів начальник Головного управління Нацполіції Юрій Педос.

Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. За розбій їм загрожує покарання до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • cfyng

    а будинок голови обладміністраціїї не постраждав?
  • Жора

    Кстати ответ слаб,умным д,унам по поводу склепа хирурга Пирогова, это про новость где нашли сейф. Только в этой новости сейф украли ,  а тогда просто нашли под землёй)))).

    http://tviybiznes.com/main/news2/166151

  • Чудо Юдо

    Расстрелять через повешанье.

    Жора reply Чудо Юдо

    Твои чуваки спалились? А не ты ли им дал наводку? Зачем расстреливать? Сначала пусть дадут инфу про тех кто их отправил на это дело... Ведь это простые исполнители, тем более    не профи , а простые гопники....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up