Взяли «на гарячому». Лісник на Вінниччині за хабар продав деревину

Взяли «на гарячому». Лісник на Вінниччині за хабар продав деревину
На Вінниччині поліцейські викрили лісника на отриманні хабаря за продаж лісу
  • Вінницький лісник отримав хабар та пообіцяв допомогти в продажу лісової продукції в більшій кількості, ніж було зазначено у офіційних документах.

 

Як інформують в обласному главку, під час розслідування встановили, що лісник організував незаконну схему продажу деревини у Вінницькому районі. Посадовець фактично продавав набагато більше деревини, ніж зазначалося у документах.

— Слідчі довели причетність підозрюваного до кількох злочинних епізодів. За такі протиправні дії чоловік загалом отримав 20 тисяч гривень неправомірної вигоди, — йдеться у повідомленні. — Затримали лісничого «на гарячому» під час отримання ним хабаря у розмірі 7 тисяч гривень за вивезення 5 кубометрів деревини.

Відео дня

За цим фактом слідчим управління обласного главку поліції розслідується провадження за першою частиною статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Довідка:

Санкція статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Парубок поцупив чужу автівку, побив її та покинув. Викрадача затримали

П'яний водій накинувся на поліцейських: виклали відео з нагрудних камер

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    Завжди свіжа та перевірена інформація на нашому Телеграм-каналі 👉 https://t.me/+i-ok5yoWHO0xNTQ6

  • Next

    Від безконтрольності, розкрадання лісу відбувається майже всюди, безпідставно і безкарно вирізаються навіть придорожні посадки.

keyboard_arrow_up