Всі гральні заклади країни мають бути закриті. Термін — до 16 години 20 грудня (ОНОВЛЕНО)

Всі гральні заклади країни мають бути закриті. Термін — до 16 години 20 грудня (ОНОВЛЕНО)
Фото з сайту обласного управління Нацполіції
  • В Україні з вечора 19 грудня правоохоронці закривають гральні заклади. Почали з незаконних. Загалом мають закрити всі до 16-ої години цього дня.

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Відповідне розпорядження дав Уряд.

— Постанова Кабміну нам диктує, що всі гральні клуби, лотереї та гральні заклади повинні бути зачиненими. Вимагаю від Нацполіції до 16 години 20 грудня відповідно до постанови КМУ припинити функціонування гральних закладів, — заявив Аваков.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За минулу ніч поліція в різних регіонах припинила діяльність 152 різноманітних об’єктів грального бізнесу, які вважалися незаконними. Приблизна загальна вартість вилученого грального обладнання становить 46 мільйонів гривень.

Сьогодні почали відпрацьовувати цей напрямок по Вінницькій області: поліцейські слідкуватимуть, щоб заклади були зачинені. В інакшому випадку — майно буде вилучено, власників притягнуть до відповідальності. Такі перевірки триватимуть до того часу, поки законодавець не вирішить, що потрібно робити з гральним бізнесом.

Ми зателефонували у прес-службу обласного главку Нацполіції області та запитали, яка ситуація в нас з виконанням вказівки міністра. І речниця поліції Анна Олійник розповіла, що в області уже закрили 3 таких заклади.

— Відпрацювання триває. Про його результати повідомимо згодом, — сказала Анна Олійник.

Також 20minut.ua відомо, що сьогодні, 20 грудня, у вінницьких правоохоронців була нарада, на якій визначалися з діями. Чи будуть ходити за місцем розташування гральних закладів з перевірками? Давайте допоможемо поліцейським з адресами таких клубів, які мають бути зачинені до 16.00. Напишіть їх у коментарях  — ми складемо карту гральних залів міста. 
 

ОНОВЛЕНО.

Ми вирішили дізнатися, чи дотримаються власники гральних закладів вимог Кабінету міністрів. Починаючи з 16-тої години, наш журналіст перевірив кілька таких закладів. Два з них у районі ринка «Урожай» і один на центральному автовокзалі. Усі вони виявилися зачиненими.

Ринок «Урожай»
Тролейбусна зупинка «Ринок Урожай»
Центральний автовокзал

Читайте також:

Бізнес на межі закону. У переході біля «Урожаю» поставили «лотерейний» автомат

«Ігровий бізнес – це наркотик!». Активісти розгромили гральний клуб

В центрі Вінниці відкрили «Золоту підкову»…  в приміщенні синагоги

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (68)
  • Таня

    Оце так
  • Жора

    Президент правильно делает что закрывает игровые залы. Это клондайк бандитов  и головорезов. Они там сидят круглосуточно и цепляют бухих  посетителей. Грабят их и   выманивают деньги. Там тусуются даже те кто в 90 -х занимался наперстками. И работают там же по совместительству охранниками.

    В каждом городе таких заведений много. И когда нужно собрать всех бандитов вместе их направляют на дело. ВСПОМНИТЕ КОНСЕРВНЫЙ завод на старом городе. ТАМ   штурмовали одни бандиты. и ни одного не арестовали ! Сейчас в Киеве была акция митинг по поводу земли, ПРИЕХАЛИ бандиты со всей Украины. У них крыша  название " НАЦ Корпус". Их хозяин сказал что может собрать на митинг 20000 чел. Президенту нужно знать что если игровые салоны их будут плодить то завтра бандитов будет 100000  на митинге в Киеве. И президенты выгонят также как ЯНЫКА.

    ПОРА ЗНАТЬ ЧТО У НАЦ КОРПУСА КРЫША  это США. И если американцам президент не понравится бандиты его отправят туда где сейчас Янык)

    Так что закрытие игр залов это нормально!
  • Konstantin Ustinov

    , уберите свою авторизацию
  • Андрій Андрійчук

    Навіщо??? Я приїду з Ізраїлю навіть небуде де вказино сходити!!! Дурдом!!! Краще вирішували інші питання!!!

    Андрій Андрійчук reply Андрій Андрійчук

    Наталія Побережна так так може ви праві

    Natali Poberezhna reply Андрій Андрійчук

    Андрій Андрійчук в Ізраїлі сходіть, щоб тут вже не хотілось

    Галя reply Андрій Андрійчук

    Віддай ці гроші, що маєш програти хворій дитині. Вже геть зійшли з розуму.

    Галя reply Андрій Андрійчук

    Віддай ці гроші, що маєш програти хворій дитині. Вже геть зійшли з розуму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up