«Вони мене переслідують!» Водій розповів про війну з патрульними та «липові» аналізи

«Вони мене переслідують!» Водій розповів про війну з патрульними та «липові» аналізи
  • У Вінниці патрульні зупинили водія Volkswagen Passat за порушення ПДР, а потім повідомили — був «під кайфом». 
  • Сам вінничани не визнає цього та каже про переслідування правоохоронців, які мають на нього зуб.

Про результати поліцейської перевірки вінницьких водіїв 20minut.ua розповідав 17 грудня в матеріалі «Оштрафували 13 водіїв, які перевозили дітей без автокрісел. Останній був «під кайфом».

Прес-служба Патрульної поліції повідомляла, що 31-річний водій Volkswagen порушив ПДР та був зупинений, а в ході спілкування поліцейські помітили: в салоні авто були не пристебнуті діти, сам водій мав ознаки наркотичного сп'яніння. Останній факт, за оприлюдненою інформацією, підтвердив лікар.

Відео дня

Сьогодні, 18 грудня, до редакції зателефонувала вінничанка Ірина, яка представилася дружиною водія. Обурена публікацією жінка стверджує, поліція розповіла не все. Що саме не так, продовжив пояснювати її чоловік Олександр Воронюк — той водій, про якого говориться у повідомленні поліцейської прес-служби. 

Олександр Воронюк сказав, що писатиме заяву до прокуратури — оскаржуватиме результати аналізу та скаржитиметься на переслідування з боку поліції. Нам він розповів, що уже двічі судився з поліцією та тепер його авто постійно зупиняють без будь-яких на це підстав.

То що ж сталося в день його затримання? Версія водія ось яка. 

— Мене зупинили, я погодився пройти огляд у лікаря. Але поліцейські закрилися в службовому авто та склали без мене протокол. Я зателефонував на «102», і там мені порадили самому поїхали на огляд до лікаря. По дорозі до лікарні мене зупинили знову, — каже Олександр, який все-таки прибув згодом до лікарні та здав аналіз, який показав в його організмі опіати. — Мені надали використані стаканчики. Я не знаю, що у них було. Аналіз вирішив перездати знову і результат був зовсім інший — наркотичних речовин не виявили.

Тепер Олександр Воронюк каже, що не зупиниться та доведе свою правоту. І хоча він був неназваний в новині з посиланням на поліцейську прес-службу, після такої наважився ідентифікувати себе.

— Мене облили безпідставно брудом. Соромно перед друзями, які телефонують та розпитують. Не знаю, що чекає мене на роботі, — додає Олександр.

Після розмови з водієм, телефонуємо до управління патрульної поліції з питанням, як все було. Там підтверджують раніше надану інформацію і кажуть, що їм невідомо про намір названого чоловіка оскаржувати роботу патрульних.

— Усе відбувалося на законних підставах, — такою була відповідь прес-служби.

У свою чергу Олександр Воронюк пообіцяв згодом надати документи, які покажуть результати його оскарження. Тож слідкуйте за стрічкою новин на 20minut.ua, щоб дізнатися про розв’язку цього конфлікту. 
 

Читайте також:

Лежав на дорозі. У Липовецькому районі Opel наїхав на пішохода

На Хмельницькому шосе зіткнулися таксі та маршрутка

Смертельна ДТП на Львівському шосе: розшукали водія Daewoo, він дає покази

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Юрий Бондарук

    В інструкції до експрес тесту написано: що експрес тест являється ЛИШ попереднім результатом, який МАЄ БУТИ ПІДТВЕРДЖЕНИЙ ХРОМАТОРГАФІЧНИМ ДОСЛІДЖЕННЯМ!!! Уважно читаєм інструкцію і вимагаємо її виконання!
  • Виталий Пагулич

    Тест на 5 видів)))) а є 10 і 15 в лікарнях))) Наркоман!!!
  • Сергей Швец

    Ключове в цій історії: " Двічі судився"... Наберайтесь терпіння і доводьте свою правоту . Але я так розумію , що з самого початку щось пішло не так. А правда у кожного своя , - не забувайте про це ...
  • Владимир Мончук

    ШАЛЬННВ ЮРИЙ МОСКВА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up