Оштрафували 13 водіїв, які перевозили дітей без автокрісел. Останній був «під кайфом»

Оштрафували 13 водіїв, які перевозили дітей без автокрісел. Останній був «під кайфом»
  • Двічі за день патрульні зупинили водія «під кайфом». У салоні авто були непристебнуті діти.
  • Загалом за неповний місяць до відповідальності притягли понад 10 водіїв, що не мали автокрісел.

Останній інцидент стався 15 грудня. Про це пише у фейсбук Патрульна поліція Вінницької області.

Спочатку за порушення ПДР на Брацлавській патрульні зупинили Volkswagen Passat. У 31-річного водія патрульні виявили ознаки наркотичного сп’яніння: пальці рук тремтіли, а хода була хиткою. Від огляду лікаря чоловік відмовився. Тим часом, у салоні авто було двоє дітей. Як зазначають у поліції, водій перевозив їх без спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути їх за допомогою ременів безпеки.

У результаті на керманича склали протокол за статтею 130 КУпАП та виписали постанову за частиною 10 статті 121 КУпАП.

Відео дня

Це ніяк не зупинило водія. Він взяв до салону авто дружину та ще двох родичів. Та продовжив їздити по місту.

Згодом цього ж чоловіка зупинили знову уже на вулиці Коріатовичів. 

— Інспектори знову запропонували кермувальнику проїхати до наркодиспансеру, на що чоловік погодився. Результати аналізів показали, що в організмі водія були присутні опіати. Так, на чоловіка патрульні склали ще один протокол за статтею 130 КУпАП, — йдеться у повідомленні.

До речі, з моменту дії набрання чинності закону, який встановив відповідальність за порушення правил перевезення дітей, патрульні притягнули до відповідальності 13-х водіїв.

Читайте також:

Перший день штрафів за дитячі автокрісла. Що кажуть вінницькі водії?

Що по чому? Скільки коштують дитячі автокрісла на ринку, в магазинах та інтернеті

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (107)
  • Елена Васильева

    Как первый патруль мог отпустить этого парня..для дальнейших передвижений..должны были забрать машину на штраф площадку..
  • Людмила Гонтар

    Ви тільки вмієте вифалятисящо дали простій людині а бариги  що хочуть те і роблять!
  • Василий Бабийчук

    Яка влада в країні такі і закони щось я не бачив на вокзалах жодного автобуса з дитячим кріслом почнемо з цего

    Vladimir reply Василий Бабийчук

    В автобусах крісло дитяче не потрібно.
  • Дімон Гринчук

    Хай ще в маршрутках і в тролейбусах поставлять ці авто крісла тоже з дітьми люди їзьдять чому тоді їх не штрафують

    Vladimir reply Дімон Гринчук

    Тому що це не передбачено ПДР. Читаємо уважно:

    "у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки"

    Тобто в авто обладнаному ременями позаду, теж необхідні спеціальні засоби, а от в старих авто типу копійки, москвича 412, та інших ременів позаду не має, відповідно там дітей дозволяється возити без спецзасобів, сюди підпадають, і тролейбуси з автобусами, в яких не має ременів безпеки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up