Вкрав авто, 45 тисяч та купив на крадені гроші скутер: «пригоди» 15-річного у Бершаді

Вкрав авто, 45 тисяч та купив на крадені гроші скутер: «пригоди» 15-річного у Бершаді
  • У Бершаді затримали 15-річного тернополянина, який викрав авто, потрапив у ДТП, поцупив рюкзак з 45 тисячами гривень та придбав на крадені гроші скутер. Приїхав хлопець, до речі, на побачення до коханої.

До Бершаді з Тернопільщини приїхав у гості до дівчини 15-річний хлопець. Тут він добряче відзначився.

Спочатку хлопець викрав автомобіль Іж-2126 з території станції технічного обслуговування, не впорався з керуванням та в’їхав у гараж. Автомобіль покинув на місці ДТП та втік.

Відео дня

Потім вліз на інше подвір’я, де був припаркований автомобіль Skoda, а в салоні був рюкзак з 45 тисячами гривень. Його він прихопив і на ці кошти купив скутер. Ці гроші потерпілі зібрали для поховання родича.

— 15-річного фігуранта затримали на одній з вулиць міста. Також працівники поліції перевірятимуть затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів, — розповіли у поліції. — Автомобіль, який потрапив у ДТП, поміщений на арештмайданчик. Грошові кошти вилучені частково.

Нині хлопець в ізоляторі, а за даними фактами правоохоронці відкрили кримінальні провадження.

 

Читайте також:

П'яні хулігани влаштували гвалт на Немирівському шосе. «Штурмували» підприємство

На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку

Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Леся Дідур

    За останні кілька днів вже вдруге чи втретє ви робите рекламу цьому парубку. Героїчне щось вчинив певно, що так висвітлюєте. А хлопці, яких привезли на щиті в ці дні уваги не варті? Чи країна має знати інших героїв? 🤬

    Олена Сивак reply Леся Дідур

    Леся Дідур Це не реклама,це застереження людям.Як бачите були викраденні кошти на поховання.Люди після цього будуть пильнішими.

keyboard_arrow_up