Вінницьких поліцейських зловили на продажі талонів на пальному. ДБР провело обшуки

Вінницьких поліцейських зловили на продажі талонів на пальному. ДБР провело обшуки

На Вінниччині Державне бюро розслідувань провело 13 обшуків в нацполіції. Правоохоронців підозрюють в продажі талонів на на пальне, яке призначалося для заправки службових автомобілів.

Вчора, 4 березня слідчі ДБР провели 13 обшуків за місцем роботи та проживання службових осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення. Під час обшуків вилучили шість службових автомобілів, фінансово-господарську документацію, талони на пальне, чеки та дорожні листи. 

— За попередньою інформацією, окремі службові особи Головного управління Нацполіції у Вінницькій області продавали талони на пальне, яке призначалося для заправки службових автомобілів, — розповідають у ДБР.

Відео дня

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань здійснюють досудове розслідування за фактом привласнення паливно-мастильних матеріалів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Вінницького гарнізону Центрального регіону України. Оперативний супровід - Вінницьке управління ДВБ Нацполіції. 

Санкція третьої частини статті 191 Кримінального кодексу України, за яким відкрили кримінальним провадження, передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Погрожував поліцейським на місці крадіжки пального. Керівнику депо повідомили про підозру

Може бути причетним до крадіжки куртки у «Спортмастері»: просять впізнати чоловіка

Двоє сусідів у лікарні з ножовими пораненнями. Поліція з’ясовує, хто кого порізав

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Девіс Хоуел

    Так завжди було і буде, ще нехай по запчастинах звірки зроблять,а про відкати на ремонтах,то взагалі клондайк... без керівника поліції області це неможливо провернути
  • NoisiaMantra Mantra

    Начинати треба з Авакова
  • Сергей Браславець

    Педикюр в погонах ( пласмасови).
  • Виктор Квас

    Ура Авакову👍👍👍
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up