Вінничанка, яка вбила немовля через необережність, відсидить чотири роки

Вінничанка, яка вбила немовля через необережність, відсидить чотири роки
  • Першого лютого Вінницький апеляційний суд залишив у силі вирок міського суду і визнав вінничанку винною у вбивстві через необережність.
  • Апеляцію відхилили і жінка відсидить чотири роки за вбивство немовляти.

В апеляційній скарзі захисник обвинуваченої просив суд пом'якшити покарання згідно зі статтею 75 Кримінального кодексу України: звільнити від його відбування з дворічним випробувальним терміном. Адвокат наголосив, що жінка співпрацювала зі слідством, повністю визнала свою вину, раніше до кримінальної відповідальності не притягувалася.

— Жінка скоїла злочин у квітні минулого року. Як з'ясувалося, вона запропонувала допомогти своїм сусідам доглянути за їхнім тримісячним сином. Дитину забрала до себе додому, де згодом зі своїм співмешканцем та подругою розпивали спиртні напої, —  інформує пресслужба Вінницького апеляційного суду.

— Вранці наступного дня разом із немовлям поїхали у гості. Алкоголь вживали й там. Через необережність жінка двічі допустила падіння малюка: на підлогу у квартирі та на землю на зупинці громадського транспорту. Наступного дня у себе вдома жінка помітила, що хлопчик помер. Згідно з висновком експертів, його смерть настала від закритої черепно-мозкової травми.

Відео дня

По медичну допомогу жінка не звернулася та намагалася приховати вчинений злочин. У суді обвинувачена свою вину визнала повністю.

За вбивство через необережність суд першої інстанції призначив жінці чотири роки позбавлення волі. Його вирок і залишив у силі Вінницький апеляційний суд, відхиливши апеляційну скаргу захисника.

 

Читайте також:

У Крижополі оштрафували продавчиню за продаж «електронки» підлітку

«І це не кримінал?» У Жмеринці вкрали сто троянд, які вдова з сином залишила у пам’ять про чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анжела

    Чотири роки! Це за смерть і муки, які дитина перенесла!?😡
  • Альона Тишківська

    жах/!
  • Павло

    ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!! Я батько одинак, у мене дві доньки 5 та 9 років. Ми переселенці. Заявку через ДІЮ надіслав, але виплат ще не отримував. Хто може допомогти продуктами або коштами в борг? ( Навіть 50 грн дуже допоможуть, тому что що їжі немає взагалі) або роботою, візьмуся за будь-яку, клянуся життям своїх дітей, що це не обман!

    4390490651472261
  • Юля

    Як можна свою дитину тримісячну залишити сосідам ??

keyboard_arrow_up