Вінничанин під час грози завіз 14-річну дівчинку на дачу та згвалтував

Вінничанин під час грози завіз 14-річну дівчинку на дачу та згвалтував
Поліція затримала підозрюваного у згвалтуванні 14-річної дівчини
  • ​​​​​​Сьогодні, 6 серпня працівники поліції за підозрою у вчиненні особливо тяжкого злочину затримали 33-річного неодноразово судимого.
  • Під час грози чоловік завіз 14-річну дівчинку на свою дачу та згвалтував.
  • Затриманий поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Близько першої години ночі до поліції звернулась матір 14-річної потерпілої з повідомленням про те, що у вечірній час невідома особа зґвалтувала її дочку.

— Поспілкувавшись з дівчиною, поліцейські взялись за пошуки зловмисника. По тривозі підняли особовий склад місцевої поліції. Провівши розшукові заходи, за кілька годин підозрюваного у вчиненні цього тяжкого злочину працівники кримінальної поліції затримали за місцем проживання його співмешканки, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності і вісім років провів у в’язниці за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. 

Відео дня

— На місці вчинення злочину криміналісти вилучили речові докази, що свідчать про його причетність до вчиненого, — зазначають оперативники.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого третою частиною статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування) та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу — тримання під вартою. За такий злочин передбачено покарання — 12 років ув’язнення. 

Проводиться досудове розслідування. Призначили проведення ряду експертиз. З дівчинкою працюють психологи. 

 

Читайте також:

Справа родини Казьміних: що кажуть в поліції про ймовірну аферу у $500 тисяч?
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юля Пацалюк

    Скотина
  • Larisa Nikolaevna

    Цим тварюкам треба обрубувати , щоб навіть в туалет не могло зходити.
  • Максим Мельник

    Ну то ж так
  • vikvikt vikt

    зато спас от  грозы.а так намокла  бы.ну  а то що  був секс  то таке  .що ще рабить пид  час  зливы.и щэ  нибось "патриотычне"  обленерго отключило свитло як  обично  цэ бувае..от у мужыка и  зирвало  дах

keyboard_arrow_up