«Віджала» пів квартири у Харкові. Судять вінницьку державну реєстраторку

«Віджала» пів квартири у Харкові. Судять вінницьку державну реєстраторку
  • Реєстраторку сільської ради Мурованокуриловецького району підозрюють у незаконному знятті арешту з нерухомого майна. Жінці обрали напередодні запобіжний захід, який вона оскаржувала в апеляційному суді.

— Як з’ясувало слідство, на підставі ухвали апеляційного суду стосовно земельних ділянок на Київщині, С. несанкціоновано змінила інформацію у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, — зазначають у пресслужбі апеляційного суду. — Відтак скасувала обтяження на 1/2 частку однієї з харківських квартир, після чого наступного дня це житло продали. Встановлено також відсутність реєстраційної справи або ж акту її прийому-передачі. Жінці інкримінують тяжкий злочин, передбачений частиною 3 статті 362 Кримінального кодексу України.

У суді першої інстанції жінці обрали запобіжний захід. Її адвокат просив відмінити попереднє рішення  та наголошував, що підсудна одружена, виховує двох малолітніх дітей, має позитивну характеристику за місцем проживання.

Прокурор був проти апеляційної скарги. Зауважив, що жінка може впливати на свідків та переховуватися від суду та слідства.

Відео дня

Тим часом підсудна виправдовується та каже, що просто припустилася помилки. Наміру порушувати закон не мала.

Вислухавши усі сторони, 1 червня, Вінницький апеляційний суд не змінив рішення попередньої інстанції та залишив підсудну під нічним домашнім арештом. Якщо вину доведуть, їй загрожує від трьох до шести років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Светлана Рулько

    Мені цікаво лише,як вона збирається повертати законним власникам пів квартири чи кошти за неї. Спродіваюся, вони подадуть цивільний позов і виграють у цієї грниди!
  • Читач42

    а візьміть мародерство в медицині... Головний лікар та його зами отримують по 50-100 000, а лікарі на яких  Київ перераховує по 80000 грн. за хворих, по 3-4000, хоча  ЗЕ та міністр кажуть що лікар має отримувати по 20. Це в Якушинецькому мед центрі сімейної медицини. Це пір в час  війни.
  • Олег Каськов

    Нічний арешт під час комендантської години?
    Ну і що він дасть?

keyboard_arrow_up