Вибух в бутіку «Париж»: чоловік працівниці виклав невдоволений допис в соцмережі (ФОТО)

Вибух в бутіку «Париж»: чоловік працівниці виклав невдоволений допис в соцмережі (ФОТО)
  • Великого резонансу набула новина про вибух в центрі Вінниці.
  •  По області оголосили план-перехват.
  • Моргунов обіцяє винагороду за інформацію про зухвалих злочинців.
  • А чоловік постраждалої працівниці обурюється, що розслідують злочин, як хуліганство.
  • "Хуліганство" - це жесть, пише він.

Вчора, 1 липня 2017 року, близько 11 години в Вінниці невідомі на мотоциклі кинули запальну суміш в приміщення бутіку «Париж». Один з нападників відштовхнув працівницю, коли та відкривала магазин, та пирснув в обличчя газовим балончиком.

Стався вибух та в результаті бутік загорівся. На місце приїхали вибухотехніки, пожежні, поліція та швидка допомога. Пожежу швидко загасили.

На щастя, працівниця вінничанка Анна Терліковська не постраждала.

Відео дня
Фото працівниці Анни Терліковської разом з чоловіком (взяте з соцмереж)

По області вінницька поліція оголосила план «Перехват».

Людей просять допомогти з інформацією про злочинців. Відомо, що вони були в синіх шоломах та на біло-синьому мотоциклі «Сузукі».

За інформацію людям обіцяють винагороду в 50 тисяч гривень. Крім того, ще 50 тисяч гривень мер Вінниці Сергій Моргунов пообіцяв і правоохоронцям, які розкриють злочин.

Разом з тим, поліція за фактом відкрила кримінальне провадження за статтею хуліганство.

«В діях зловмисників вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається від трьох до семи років позбавлення волі», - повідомляють в відділі комунікації вінницької обласної поліції.

Ми знайшли в соцмережах чоловіка постраждалої працівниці. Він обурюється з приводу цього.

«Сьогодні на місці роботи моєї дружини, (вул.В.Стуса, м.Вінниця) був здійснений підпал (http://pravo-ukraine.org.ua/.../5983-statya-195-ugroza-unicht...) , напад. Була підірвана бензинова, саморобна бомба. Могли постраждати люди. (Кваліфікація органів МВС - "Хуліганство"). Аня (дружина моя) - не постраждала фізично, але її роботодавці зазнали великої шкоди від нього», - пише В’ячеслав на ФБ.

 

"Хуліганство" - це жесть, пише він.

 

«Прохання! Всім, хто бачив, чув що то про замовників, виконавців, посібниках - пишіть в личку», - звертається В’ячеслав Терліковський.

Інформацію можна писати ТУТ.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • З.А.Глядач

    "Чоловік постраждалої працівниці"?

    Все було б нічого,якби В'ячеслав Терліковський не був Васильовичем. А Василь Васильович Терліковський-не був ген.директором "Маяка".

    То,може,постраждала не лише "працівниця"? І дії нападників йдуть набагато далі,ніж цей ларьок?
  • Петушко

    Стандартна робота колекторської контори, таким от чином намагаються вибити бабки. З мусорами на подсосі,  тому ті і хуліганку шиють, а не умисний підпал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up