Вбив дівчину та замаскував під самогубство: в Бару зловили зухвалого бандита

Вбив дівчину та замаскував під самогубство: в Бару зловили зухвалого бандита
  • Над розкриттям цього злочину поліцейські Вінниччини працювали понад місяць.
  • День за днем вони збирали докази для встановлення особи нападника, який 16 лютого позбавив життя 20-річну жительку Барської громади.
  • 27 березня поліцейські затримали підозрюваного у злочинах та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Начальник Головного управління Національної поліції Вінницької області Іван Іщенко розповідає, що вбивця практично не залишив на місці злочину жодних слідів. Він зачинив з середини вікна та двері, практично не взяв з будинку цінних речей. Для того, щоб заплутати слідство і уникнути відповідальності, він облаштував все так, ніби потерпіла вчинила самогубство.

— Наполегливість та досвід поліцейських, які працювали на місці події, дали змогу їм знайти докази присутності у будинку сторонніх осіб, — зазначають у поліції. — Також вони встановили, що з будинку зник деякий одяг дівчини, кілька прикрас і гроші. Згодом, зниклий одяг знайшли спаленим у лісі.

Поліцейські опитали майже усіх односельчан потерпілої, ідентифікували тих, хто в день вбивства транзитом перебував у селі. Призначили пів сотні експертиз, провели десятки слідчих і розшукових дій.

Відео дня

Днями поліцейські здобули неспростовні докази причетності до злочину 23-річного сусіда дівчини. Чоловік проживає за кілька вулиць від неї.

За попередньою інформацією слідства, зловмисник проник до будинку дівчини, щоб вчинити крадіжку. Коли господарка його виявила, він накинувся на неї з ножем. Потім знищив усі докази своєї присутності й інсценував її самогубство.

Над розкриттям злочину працювали оперативники, слідчі й криміналісти обласного главку, жмеринської поліції, спеціалісти кримінального аналізу. Процесуальне керівництво розслідування здійснює обласна прокуратура.

Затриманому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід тримання під вартою без права внесення застави.

Довідка:

За вчинення особливо тяжких злочинів, передбачених статтею 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) та статтею 187 (розбій) Кримінального кодексу України підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або довічне ув’язнення.

 

Читайте також:

Грабіж на залізничному вокзалі: п'яний бандит з ножем напав на чоловіка

На підприємстві чоловік побив вінничанина та залишив його на вулиці помирати

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валя Сеник

    Довічне а то відсидить п'ятнадцять і вийде буде далі гуляти а дитина лежить в землі.треба карати смерть за смерть.
  • Читач68

    бар-це наш  дикий запад вримьон 1890 -х рокив.  так у кожного  в хати е  ган.и вин  пахан

keyboard_arrow_up