У Вінниці «замінували» університети та торговельний центр. Що відомо?

У Вінниці «замінували» університети та торговельний центр. Що відомо?
Фото: ДКВ ДТП/ЗАТОРИ ВІННИЦІ
  • Як і два тижні тому, повідомлення про «мінування» надійшло електронною поштою.
  • Тоді перевірка показала, що вибухівки немає.

У прес-службі поліції області розповіли, що на електронні скриньки торговельного центру «Мегамол», медичного, аграрного, технічного та педагогічного університетів надійшли листи з повідомленнями про начебто замінування.

— Електронні листи надійшли на пошту закладів, а вони вже повідомили поліцію та рятувальників, — говорить прес-офіцер Ірина Добровольська. — Наразі ми перевіряємо інформацію, працюють вибухотехнічні служби. Людей евакуйовано.

Чи надійшли листи з тієї ж електронної адреси, коли у Вінниці «мінували» торговельні центри, поки невідомо. Про результати перевірки в поліції розкажуть пізніше.

Відео дня

Нагадаємо, 11 травня на електронну пошту поліції Вінницької області надійшов лист, де був перелік об’єктів, які начебто заміновано.

Поліцейські нагадують, що за неправдиве повідомлення про замінування передбачена кримінальна відповідальність. Це стаття 259 Кримінального кодексу «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Максимальне покарання — вісім років ув’язнення. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Георгий

    Вообще все равно. Не ведусь я на всю эту движуху
  • Антон

    І тільки Торговий видалив лист з пошти і не мається

    Грицько Штахета reply Антон

    І дійсно, правильно зробив. Кого там підривати? Майбутніх бухгалтерів/економістів/адвокатів? То їх і так хоч сракою жувати можна (пробачте мій французький), на нових всім пофіг - будуть вони чи нє.
  • Грицько Штахета

    Тю. Все просто. Це якийсь студень не може екзамен/курсовий/диплом здати. Сам так робив на початку 00-х. Подивитися де сьогодні йдуть здачі - ось вам і список підозрюваних. Особисто я вважаю що це або студент політеху - "замінував" політех, поржав, а потім пішов до Мегамолу поржать і пива попить, а решта 3 універа - для конспірації. А може бути, він живе коло мегамолу, а їздить в інший універ. Чого біля Мегамолу - шоб за ржаками далеко не ходить. Якби жив коло педу - замінував би АТБ, коло меду - Бастилію, коло агри - якусь наливайку, там же ж більше нічого нема )))
  • Наталия Назаренко

    Не потрібно панікувати і піддаватися на провокації, думаю якісь уроди роблять так, щоб украіінцям було страшно. Поліція розбереться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up