У Вінниці на Тяжилові вінничанин мало не вмер від порізу брелоком

У Вінниці на Тяжилові вінничанин мало не вмер від порізу брелоком
Конфлікт почався в магазині на зупинці „Лугова”. Близько півночі в середу, 10 квітня, одні покупці зробили зауваження іншим. Нетверезий 29-річний вінничанин відреагував агресивно. Порізав хлопців ножем у вигляді брелоку. Якби не швидкість „Беркута”, один з потерпілий міг стекти кров’ю.

На „102” подзвонили очевидці подій на кінцевій Тяжилова. Екіпаж „Беркуту” ніс службу в цьому районі, тому був на місці за кілька хвилин. В той час на зупинці небайдужі вінничани надавали першу допомогу двом закривавленим чоловікам.
- Кров з рани одного з поранених буквально хлестала, - кажуть беркутівці.
Вони викликали швидку, але спочатку наклали джгут на ногу пораненого.  
Командир відділення «Беркуту» Олександр Павлюк і його колеги Руслан Шаргородський та Ярослав Козлов розповіли, що затриманий ними винуватець події був п’яний.
- Він вів себе зухвало та навіть до кінця не усвідомлював, що накоїв. У нього вилучили ніж, яким він завдав ударів, - кажуть бійці „Беркуту”.



Це невеличкий ножик у вигляді брелоку, який затриманий купив за день до цього. Придбав, каже, щоб підрізати папір на роботі. Не думав, що таким брелоком можна нанести смертельну травму. Чи випадково цей „нешкідливий” предмет розсік вену потерпілого, чи зловмисник навмисне туди цілився, надалі розберуться слідчі.   
А підозрюваний в злочині - 29-річний мешканець Вінниці. Як пояснили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції, він кинувся з ножем на чоловіків, бо ті зробили зауваження його дівчині.  



- Зловмисник зі своєю пасією зайшов до магазину, де жінка, будучи також під «мухою», розбила об підлогу пляшку пива, - розповіла прес-офіцер обласної міліції Анна Олійник. – Парі зробили зауваження двоє покупців. Сказали, що варто було б зібрати скло. І наразили цим себе на небезпеку. Чоловіки не сподівалися на таку жахливу розв’язку – зловмисник вихопив ножа і зненацька завдав декілька ударів по шиї та обличчі хлопця. Іншому помстився біля магазину. Одним з порізів пошкодив вену на нозі. За словами потерпілих, усвідомлення того, що хуліган встиг їх поранити, прийшло пізніше, коли у п’яного чоловіка вже відібрали ніж. Все сталось дуже швидко і несподівано.
Поранені тепер в лікарні. Один – в реанімації. Але зашивали рани обом потерпілим.
- Пацієнтів доставили з колото-різаними ранами у стані середньої важкості, - сказали в лікарні швидкої допомоги. - 21-річний вінничанин перебував у протишоковій палаті, іншому надали допомогу хірурги. Обох чоловіків прооперували. Зараз життю пацієнтів нічого не загрожує.
А міліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням ножа. Частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України обіцяє винуватцю від трьох до семи років ув’язнення.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (60)
  • Anonymous

    Сoбeрем для Bас пo интepнет бaзy gанныx Вашиx потенциaльныx kлиентов менeе чeм за сутkи Многo! Тoчнo! Нegорогo! Yзнaйте пoдробнеe по тeлeфону +79I37936ЗЧ2
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Для получения бесплатной демоверсии заполните форму на странице http://prodawez.blogspot.ru/
  • Anonymous

    Соберем для Вас по интернет клиентскую базу (Все контактные данные) ! Узнайте об этом по тел +79137936342 Skype: s....8 ICQ: 6288862 Email: [email protected] Демоверсия базы данных БЕСПЛАТНО!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні? 13:30 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 13:29 Його смерть підтвердили через п'ять місяців. Спомини про полеглого на Донеччині гранатометника 12:12 Три вулиці без світла, ще не двох — відключили деякі будинки. АДРЕСИ 11:55 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 11:20 Вакансії в Hannover Agro, Green cool, Грош та 87 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 11:06 Більша частина Тяжилова без води. Відключення також діють в інших мікрорайонах 10:20 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up