У Вінниці курсанти поліцейського вишу «на гарячому» затримали 31-річного закладчика

У Вінниці курсанти поліцейського вишу «на гарячому» затримали 31-річного закладчика
  • Артем та Алла помітили чоловіка, який у чагарниках розкладав закладки.
  • Наркозбувач спробував втекти, але майбутні правоохоронці наздогнали його і затримали.
  • Затриманий виявився 31-річним мешканцем Вінниці.

Курсанти Національної академії внутрішніх справ Артем Заданюк й Алла Горобчук ввечері 14 серпня помітили зловмисника в провулку Привокзальному, якраз під час вчинення ним злочину, — повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Вони наздогнали порушника і затримали його. Хлопець та дівчина навчаються на другому та третьому курсі відомчого вишу та готуються працювати у підрозділах кримінальної поліції.

Під час документування злочину слідчі Відділу поліції №1 Вінницького районного управління поліції вилучили у 31-річного жителя Вінниці 23 підготовлених для продажу згортки з амфетаміном. Також вилучили три дози психотропів, які зловмисник встиг розкласти та ще дві з місця його проживання.

Відео дня

Слідчим відділом тепер розслідується кримінальне провадження за частиною першою статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Слідчі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру, а також обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснюється Вінницькою окружною прокуратурою.

 

Читайте також:

Якщо не можеш повпливати на ситуацію, впливай на себе. Як? Прості поради на складний час

Що може зіпсувати відпустку для військового? Про ситуації в мирному житті, які роздратують

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • AK

    Я за закон, де всю наркоту, яку виявили у закладчика, йому слід згодувати примусово після доведення вини. Ядже ця скотина травить чиїхось дітей, чого їх жаліти і утримувати на кошти платників податків?
  • Оксана Токар

    Молодці!
  • Оля Шевчишена

    Молодці,так тримати !!!
  • Борис Кост

    Молодці. Дякую. Приємна новина.
    А тепер новини від тих, хто має цим займатись професійно і невтомно.

keyboard_arrow_up