У Вінниці керівник відділу забезпечення «військкомату» за 1500 доларів «відмазував» від призову

У Вінниці керівник відділу забезпечення «військкомату» за 1500 доларів «відмазував» від призову
Поліцейські Вінниччини затримали на хабарі одного з керівників структурного підрозділу Вінницького міського «військкомату»
  • У Вінниці викрили майора ЗСУ, який одержав неправомірну вигоду у розмірі близько 1500 доларів США за «допомогу» в ухиленні від призову під час мобілізації.

Про це повідомляють в обласному главку поліції.

Злочинну діяльність чоловіка задокументували слідчі обласного главку спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. Силову підтримку забезпечували спецпризначенці КОРДу.

 

Відео дня

—  Вчора, 10 червня, після одержання неправомірної вигоди хабарника в погонах затримано на місці вчинення кримінального правопорушення та поміщено до ізолятора тимчасового тримання, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 Грошові кошти в затриманого вилучили.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за третьою частиною статті 368 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За це передбачено позбавлення волі строком до восьми років з конфіскацією майна.

Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання запобіжного заходу.

 

Читайте також:

Колишній прикордонник організував канал незаконного перетину кордону

СБУ: заарештували активи почесного будівельника рф з оточення путіна

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Чому таких скотів не розстрілюють на місці? - а прогнозовано за кошти платників податків будуть утримувати його вісім років, після чого він продовжуватиме свою діяльність

keyboard_arrow_up