Вбив знайомого, кинув тіло до криниці й сів за кермо його авто. Кримінал у Стадниці

Вбив знайомого, кинув тіло до криниці й сів за кермо його авто. Кримінал у Стадниці
  • Поліцейські Вінниччини знайшли у криниці в Стадниці тіло вбитого 32-річного вінничанинина.
  • Зловмисника затримали у Вінниці за кермом авто, яке належало вбитому.

В Стадниці чоловік вбив знайомого, а тіло кинув до криниці. За попередньою інформацією, під час застілля між чоловіками виник конфлікт, внаслідок якого один завдав іншому ушкоджень, несумісних з життям. Тіло 32-річного вінничанина підозрюваний кинув у колодязь, повідомляють у Національній поліції Вінницької області.

Повідомлення про трупний запах біля одного з будинків у селі Стадниця надійшло до поліції 15 липня. Вже незабаром на місці події поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції виявили ретельно замасковані сліди вбивства.

А за декілька годин відшукали і самого господаря будинку. 35-річний чоловік саме катався Вінницею у авто, яке належало вбитому. У автомобілі, як і на місці злочину, був відчутний трупний запах.

Відео дня

Як з'ясувалося, 11 липня чоловіки разом відпочивали вдома у зловмисника. Суперечка, бійка, удари. Від отриманих ушкоджень 32-річний чоловік помер. Господар першим ділом позбувся тіла: кинув його у колодязь. Після цього прибрав будинок, вимив підлогу та спалив матрац. 

16 липня затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті така: до 15 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Казав, що має 20 кілограмів вибухівки. Засудили чоловіка, який грозився підірвати стадіон

«Задушив ненавмисно? А тіло нащо спалив?» Дочка шокована, як покарали вбивцю її мами

Підлітки знімали Тік-Ток на могилах: поліція відкрила провадження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up