У Новорічну ніч вінничанин запустив феєрверки. Чоловіка затримала поліція

У Новорічну ніч вінничанин запустив феєрверки. Чоловіка затримала поліція
  • Перше січня у Вінниці розпочалося із голосних феєрверків. Поліція спрацювала оперативно та за пів години затримала чоловіка, який пішов проти заборони та налякав вінничан.

1 січня близько 00.30 до поліції повідомили про порушення заборони використання салютів. Про це інформує поліція Вінницької області.

— Особу, причетну до правопорушення, поліцейські встановили за допомогою свідків події. Ним виявився 45-річний вінничанин, — зазначають у поліції. — Чоловіка доставлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин події.

Дії правопорушника кваліфіковані за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає обмеженням волі на строк до п'яти років. Проводиться розслідування.

Відео дня

Піротехніка під забороною

В умовах воєнного стану продавати та використовувати піротехнічні засоби суворо заборонено.

Порушників, які будуть нехтувати цими вимогами, буде притягнуто до адміністративної чи кримінальної відповідальності.

Детальніше у матеріалі:

 

Читайте також:

Коли на вулиці темно: правила безпеки для водіїв та пішоходів

Безпечний Новий рік: комендантська година, заборона піротехніки та екстренні номери

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Валентина Искра

    Долбойоб!!!!!!!! Куратор!!!!!!! На рашу бл........дь!!!¡¡!💙💛

    Тимур Багиров reply Валентина Искра

    Ця людина захищає нас на передовій
  • Читач96

    А ви усі такі жорстокі....соромно за вас.

    Ирина Ч reply Читач96

    А мені соромно за Вас...

    Те що він взяв рушницю і пішов захищати країну - це робить його Героєм, але

    те що він розуміє що зараз війна і так "розважається" робить його придурком!!!

    І порівнювати людей, які засуджують такий жорстокий і дурний вчинок з кацапами не варто! Як без мізків, то йому на передову неможна, нехай лікується, як хворий...
  • Читач96

  • Читач68

    читаю  нижче коменты и  охуиваю вид  вашои жорстокости.путинськи пидорасты-фашисты   тоже  таки  жорстоки и тупи и  угловати   тому и напали на нас.все  що видризняе  людину вид  звира спивчуття и прощиння . а  тепер  подумайте чим  вы вид  коцапив видризняетесь-раз готови  людину  за петарду вбити нахуй..давайте почнем з  того що  бухло  продають тоннами  и  чогось вы  обиженно не мычите.бо то  олигархи и им  можна. и те  що куча ублюдкив  втикло пид  видом беженцив  по германиям.яки повынни  були  сидити  тут и  захищати  своих дитей з автоматою.в германии же вкуснише бути и в  англии.а я считаю  так - родив(ла)  то иди и воюй .виняток  тильки  для важкохворих  баба тоже солдат .а то я читав про  одну "патриотку" в инсти,з одеси знимаеться в  порно ineedmalati  ии псевд. чмирила пупина 1 мисяць.а потом втикла  в европу.сидить  зараз  там кстати и в венгрии  путински зним.в порно  з кацапками..а вы ибиця конем.для мене зрадники  ти кто втик.а не цей мужик з петардою.тикають ссыкуни.раз  втикли в важку  хвилину.нахуй вони треба .я бильше чим впевнений що ця байда  незаконна ,я про петарды .писля вийны  ще  буде  багато розборок по цьому поводу як и про повестки ..придурки вчить историю.в  турции пид  час  гониння армян верещали що армяны  врагы.а потим судили тих кто вбивав  армянив сами же турки

keyboard_arrow_up