У Києві з гранатомета підірвали офіс Продивуса. Що він каже про інцидент?

У Києві з гранатомета підірвали офіс Продивуса. Що він каже про інцидент?

Цієї ночі у Києві невідомі вистрілили в будівлю із гранатомета. Офіс, що був пошкоджений, належить вінничанину Володимиру Продивусу. Чоловік розповів про своє бачення події.

У столиці на вулиці Паньківській 26 серпня о 1:30 пролунав вибух. Невідомі вистрілили у будівлю із гранатомета. Відстріляний тубус знайшли через дорогу від будівлі.

— При відпрацюванні території вилучено рештки боєприпасу для проведення експертизи та встановлення його походження. Правоохоронці опрацьовують наявність камер відеонагляду, які могли зафіксувати момент пострілу, шляхи підходу і відходу зловмисників. Слідчі кваліфікують подію як терористичний акт, кримінальне провадження розслідується за частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України,  — зазначають у поліції міста Київ.

Відео дня

Про події у фейсбук пише Володимир Продивус. Як з'ясувалося, пошкодили його офіс.

 — Є люди, які при втраті влади роблять правильні висновки і гідно продовжують жити і працювати, а є ті, хто через свої образи надсилає до офісу на Паньківській, 5 стрілка з гранатометом, — пише вінничанин.

Продивус зазначає, що він «підтримував і підтримую політику нинішнього глави держави і його команди. Переконати мене змінити свої погляди за допомогою гранатомета - це дурість».

— Такі методи переговорів зі мною не працюють і ніколи не працювали. Так, вибухом можна налякати людей у ​​дворах поряд, можна пошкодити будівлю або навіть її зруйнувати. Швидше за все, в Києві заговорять, що хтось намагається повернути в столицю 90-ті. Але краще було б, якщо замовник усього цього маскараду і не починав ось такої спроби зі мною про що-небудь домовитися або помститися за свої образи, — додає Продивус.

Довідка.

Володимир Степанович Продивус народився 8 грудня 1962 у Казахстані. Довгий час проживав у Вінниці, а нині живе у Києві.

Чоловік радянський боксер; український підприємець, меценат і спортивний функціонер. Голова Ради директорів корпорації «Прем'єр-Фінанс», голова Наглядової ради ВАТ «Мостобуд». Президент Федерації боксу України (з 2008), почесний президент футбольного клубу «Нива» (Вінниця). Заслужений будівельник України.

фото зі сторінки фейсбук Володимира Продивуса

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Орест Смолар

  • Юрий Ганс

    Смішно... мабуть у редакції 20 хвилин працюють діти яки не знають і не пам'ятають...
  • Igor Galuschak

    Это не теракт, это предупредительная смс-ка
  • Юлия Попихач

    Это черная метка

    Viktor Hryhoruk reply Юлия Попихач

    Юлия Попихач да.Если бы хотели грохнуть-грохнули бы прямо на улице средь белого дня в центре Киева.Ему просто намекнули что он или лезет куда не надо-или не делится.Скорее всего лезет.Намекнули ,что он смертный.Когда-то в нулевые у нас в Виннице так Дворкиса(кореш Гройсманов и Продивуса-они держали всю торговлю и земли в городе,да и сейчас)так вот Дворкиса машину киллер из АК расстрелял.Но убил водителя.Дворкис бежал.Киллер видел но не стал добивать.Задачи убить не было походу.Свидетели говорят ,что киллер тупо развернулся и пошёл неспеша в посадку в спортивном костюме и шапочке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up