У Гнівані 19-річний парубок обчистив приміщення школи

У Гнівані 19-річний парубок обчистив приміщення школи
  • Хлопець у той же день, що обчистив школу, обікрав ще й мікроавтобус.

Про затримання 19-річного крадія розповідають у відділі комунікацій поліції вінницької області. Кажуть, що до поліції надійшло повідомлення про злочин від директора навчального закладу міста Гнівань.

— Директор повідомив, що невідома особа вчинила крадіжку ноутбука, зарядного пристрою та флеш-накопичувача з приміщення школи. Згодом до відділення поліції надійшло ще одне повідомлення про вчинення крадіжки з автомобіля по вулиці Лисенка, — йдеться у повідомленні поліції. — У ході проведення першочергових розшукових заходів та перевірки осіб, які  раніше притягувались до кримінальної відповідальності, оперативники встановили особу, причетну до вчинення цих злочинів. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини 19-річний житель села Грижинці.

Хлопця затримали в одному з ломбардів. Він якраз здавав крадений ноутбук.

Відео дня

За даними фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження. За крадіжки парубку загрожує до шести років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Грабіж у Вороновиці. Бандит обібрав продавчиню, сів на скутер та помчав на Вінницю

У Мурованих Курилівцях патрульним пропонували 15 тисяч хабаря. Не взяли

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олена Мудрик

    Для чого з метою виховання в суваровське училище ,то буде толк ,а так вийде професійним крадієм ...Є маса закладів які перевиховують пациків а тюрма вирок на все життя ..
  • Сергій Поліщук

    Первый срок, нечаянная ходка...
  • Валєра Загорійчук

    І навіщо закривають пику героя???? Його мають знати.

keyboard_arrow_up