«Це був роман з жонатим». Подробиці про вбивство студентки та самогубство її кривдника

«Це був роман з жонатим». Подробиці про вбивство студентки та самогубство її кривдника
Ірина Кузнєцова померла від рук чоловіка, з яким зустрічалася
  • На Київській днями зарізали молоду дівчину. Нападник завдав її понад 30 ножових ударів.
  • Поліції вдалося знайти підозрюваного, але мертвим. Чоловік через ревнощі вбив кохану, а потім повісився, залишивши передсмертну записку.
  • Ми дізналися подробиці особистого життя пари і деталі трагедії.

Вона була красунею, розумницею і єдиною маминою надією. Дівчина зростала в селищі нашої області і мріяла про світле майбутнє і кар'єру перекладача. Тому вступила на факультет іноземних мов в один із провідних вишів Вінниці. Після переїзду до обласного центру у неї з'явився і коханий. 

Знала дівчина чи ні, та у старшого на 12 років чоловіка, з яким вона зустрічалася кілька років, була дружина і маленька донька. Коли ж студентка вирішила поставити крапку в стосунках і почала зустрічатися з іншим, одружений ревнивець, чи сплановано, чи з опалу, але вбив дівчину, а потім і себе. Залишив посмертну записку...

Про це ми дізналися зі слів очевидців і знайомих пари. Факти ж розповіли оперативники.

Відео дня

Кохання, вбивство і самогубство

Криваве вбивство сталося на вулиці Київській 25 серпня. Тоді до поліції, нагадаємо, звернулася 82-річна вінничанка, яка здавала кімнату студентці Донецького національного університету імені Василя Стуса, 20-річній жительці Тульчинського району Ірині Кузнєцовій. Квартирантку пенсіонерка виявила мертвою.

Молодій дівчині завдали понад 30 проникаючих ножових ударів у живіт, також порізами різної глибини було вкрите практично все тіло. 

Дівчина мешкала разом із бабусею. У поліції підтвердили, що інших мешканців у помешканні не було. Ірина, очевидно, переїхала у Вінницю, коли вступила до філії Донецького університету імені Василя Стуса. Однак у 82-річної власниці квартири жила недавно. У вечір убивства бабусі певний час не було вдома, коли вона повернулась — то знайшла Ірину мертвою в калюжі крові.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, злочин стався близько 21.00 години. На тілі загиблої поліцейські виявили численні колото-різані рани. Згідно попередніх висновків поліції, дівчина померла від втрати крові та пошкодження внутрішніх органів.

Після того, як поліціянти виявили тіло дівчини — почали встановлювати можливих винуватців. Ситуація ускладнювалась тим, що бабуся мало знала про свою мешканку.

На слід підозрюваного у вбивстві правоохоронці вийшли за допомогою свідків, мешканців під’їзду.

У той трагічний день біля квартири, де проживала Ірина, бачили чоловіка. Свідок розповів, що він стукав у двері, де мешкала студентка. Поліції вдалося встановити ймовірного вбивцю.

— Оперативним шляхом поліцейські кримінальної поліції встановили місцеперебування 32-річного підозрюваного, жителя с. Голубівка Жмеринського району. Коли до нього за місцем проживання прийшли оперативники, виявилось, що зловмисник покінчив з життям самогубством шляхом повішання, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Був одружений, мав доньку

Чоловіка знайшли повішеним поруч із будинком, в якому проживали його батьки. Він був не судимим та у поле зору правоохоронців раніше не потрапляв. За тиждень після трагедії, 1 вересня, йому мало б виповнитися 32 роки.

Попри те, що винуватець трагедії зустрічався з загиблою Іриною, односельчани говорять, що чоловік був одружений.

— Він був одружений, але не жили з жінкою останнім часом, і в нього залишилась донька 4 рочки, — розповіли сусіди. — Подейкують, що з Ірою раніше жили разом. Ревнував її сильно. Але невідомо, чи сварка через це зчинилась, бо ревність, ніби, була давно. Його родина дуже добра. Тай він був спокійний всі просто в шоці, що він міг би таке зробити. Так шкода і ту дівчину, і його самого. 

Мати чоловіка, який ймовірно вчинив криваву розправу над 20-річною студенткою, про наявність в нього родини і внучки не розповіла. Лише сказала, що син Віталій працював в магазині в Вінниці. З загиблою Іриною вони зустрічалися протягом кількох років. Дівчина неодноразово гостювала в його батьків, чоловік їздив до неї. Все було серйозно, поки Віталій нещодавно зустрів її в місті з іншим. 

«Знайшов його батько вранці. Повісився на турніку. У кухні залишив записку, що без Іри його також немає. Вони розійшлися нещодавно, коли Віталік зустрів її з якимось бородатим у Вінниці. Не вірю, що це скоїла моя дитина, на ньому немає жодної краплі крові», — розповіла журналістам інформаційного сайту Vinbazar мати повішеного Тетяна Іванова.

— В поліцейських базах нема за ним кримінального шлейфу, не стояв на обліку як психічно хворий. Вони були знайомі з потерпілою,  спілкувались. Переписувались. Є беззаперечні докази його причетності. Наразі мотив встановити важко, адже людина загинула. Більше буде відомо після результатів експертиз, — повідомили в поліції.

За повідомленням інсайдера, 27 серпня чоловіка поховали в рідному селищі Голубівка Жмеринського району. 

«Вона була доброю, щирою»

Студентів кафедри іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Стуса шокувала новина про вбивство одногрупниці Ірини. Усі були про неї дуже хорошої думки. Кажуть, що дівчина була скромною дівчиною. Про те, що вона зустрічалася з одруженим чоловіком, не знали. 

— Ми навчались в одній групі. Я до цієї групи приєдналася тільки минулого року. І майже одразу почалося дистанційне навчання. Але нічого поганого про неї сказати не можу. Досить тиха та спокійна дівчина. І ця ситуація для мене була шоком, — розповідає студентка Світлана Лозна. — Всі одногрупники про неї хорошої думки і зараз ми збираємо гроші, хто скільки може для підтримки сім'ї загиблої.

— Особисто знала Іринку. Дуже щира, добра та вихована дівчинка, — ділиться Ірина Гурницька. — Читаючи стрічки цього божевілля в душі сум та сльози. Не можу повірити що наш колектив залишився без нашої Іринки. Сумуємо та пам'ятаємо.

Загибла Ірина з села Яришівка Тульчинського району. Там у місцевій школі працює вчителем її мама. 

Педагог та житель Томашполя Юрій Богацький висловив щирі співчуття родині.

«Велике горе і велика біла ввійшла в сім'ю нашої колеги Кащук Валентини Анатоліївни. Відійшла у вічність її найдорожча донечка Ірина. З глибоким сумом і болем від імені колективу Пилипи-Борівської школи та від себе особисто висловлюю слова співчуття та підтримки Валентині Анатоліївні і її родині. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, що є найголовнішою у житті кожного з нас. Адже саме донечка Іринка робила її сильною, щасливою мамою. Вона була доброю, щирою, життєрадісною дівчиною. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вашими рідними, підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна пам'ять і Царство Небесне Іринці. Зі щирими співчуттями колектив Пилипи-Борівської школи», — написав на сторінці школи Юрій.

«Дівчинка з Яришівки ( біля Томашполя), закінчила нашу Томашпільську школу, — написала надія Подкопаєва. — Чудова дитина, навчалась в Донецькому національному університеті, працювала. Єдина донечка у мами. Невимовний жаль... Царство небесне ангелочку».

Донецький національний університет імені Василя Cтуса на своїй сторінці у фейсбук висловив слова співчуття родині загиблої.

«Трагічно обірвалося життя 20-ти річної Ірини Кузнєцової, студентки Факультету іноземних мов Донецький національний університет імені Василя Cтуса. Колектив Стусівського університету глибоко сумує та співчуває рідним та близьким Ірини. Поділяємо біль та горе непоправної втрати, просимо згадати молитвою зовсім юну дівчину. Бракує слів, які б могли зменшити душевну біль родини… Світла та вічна пам’ять...», — йдеться у повідомленні ДонНУ.

Ірину Кузнєцову поховали вчора, 27 серпня, в її рідній Яришівці. Редакція 20minut.ua висловлює співчуття рідним і близьким загиблої.

 

Читайте також:

«Нас шокувала новина про смерть Іри». У Вінниці жорстоко вбили 20-річну студентку ДонНУ

Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Алеся Когут

    "Він був одружений, але не жили з жінкою останнім часом"- брехня! З першою дружиною розлученні і не живуть вже декілька років.
  • Nikolay Polyarush

    Якось розум не хоче сприймати такий жах...Як важливо в житті молодим дівчатам вчитися розумітись влюдях

keyboard_arrow_up