«То підстава» — каже водій Volkswagen, який на Поділлі відгамселив чоловіка. Що говорить поліція?

«То підстава» — каже водій Volkswagen, який на Поділлі відгамселив чоловіка. Що говорить поліція?
Скрін з відео, яке виклали в групу ДКВ на ФБ
  • На Поділля чоловік напав та побив перехожого, який зробив зауваження водію за паркування на газоні. Відео бійки виклали  в соцмережі.
  • Через деякий час вже оприлюднили відео, на якому водій з хлопцем тиснуть руки один одному.
  • Що кажуть у поліції?

Вчора, 3 березня, на Поділлі водій чорного позашляховика Volkswagen припаркував свою автівку на газоні. Поруч проходив перехожий та ймовірно зробив зауваження чоловіку. Про це дізнаємось з допису Володимира Затайдуха в групі «Дорожній контроль Вінниці» на Фб.

«Ну це вже переходить всі рамки дозволеного. В одному з будинків мікрорайона Поділля сталась така ситуація.... Водій припаркувався на газоні, на зауваження жителя відреагув нападом з ножем та побитям.

Щось в останній час саме на Поділлі всі такі ситуації».

Відео дня

Активіст виклав відео, на якому видно, що водій Volkswagen підходить до перехожого та починає бити його ногами. Як бачимо, удари дістаються в голову та тулуб.

Пропонуємо вам переглянути відео:

 

«То підстава»

Вже через деякий час оприлюднили наступне відео, в якому винуватець та потерпілий тиснуть один одному руки.

Скрін з допису Володимира Затайдуха в групі «Дорожній контроль Вінниці» на Фб. 

— Я, Олександр, та у мене сьогодні виник конфлікт з цим чоловіком Сергієм. Ми розібрались та з’ясували відносини самі. На місце приїхала поліція та конфлікт улагодили без ніяких претензій, — говорить Олександр, який напав на потерпілого.

Сам Сергій також стверджує, що немає претензій до Олександра, який його побив.

Насамкінець, Олександр додає, що ніякого ножа не було та показує зв’язку ключів.

— То все підстава, — каже він.

Відео дивіться:

 

Що кажуть у поліції?

За фактом оприлюднення  у соціальній мережі відео, на якому  чоловік в жовтій куртці   вчинив бійку  в дворі житлових будинків, слідчі Вінницького районного управління поліції  розпочали кримінальне провадження.

Начальник управління Віталій Курчик повідомляє, що відразу після публікації відео з побиттям людини до Єдиного реєстру досудових розслідувань  внесли відомості за ознаками ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

— Наразі поліцейські в рамках розслідування встановлюють усі обставини конфлікту. За такий злочин передбачено покарання — до 5 років обмеження волі, — зазначає Курчик.

Від редакції

Ми залишаємо цей матеріал у вільному доступі, щоб якомога більше людей дізналися цю перевірену нами інформацію. Підтримайте редакцію підпискою і ми зробимо для вас більше актуальних і корисних публікацій.

           

Читайте також:

У лікарні помер побитий дідусь. Він так і не зміг розповісти про кривдника 

У Гавришівці бандит катував 21-річну дівчину та відібрав понад 100 тисяч гривень

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (124)
  • Читач68

    А чи можна цього лося в жовтій куртці притягнути до відповідальності по факту злочину. З відео камер чітко видно що до чого. і немає значення чи він відшкодував щось потерпілому чи ні.
    1 . Заїзд на зелену зону - штраф
    2. Побиття людини - адміністративна відповідальність.

    Де дізнатися прізвище цього в жовтій куртці. Сусіди мають знати героя в лице і в паспорт. і машину сусідам варто запам'ятати його, може в когось цеглина на балконі виявиться непотрібною, всяке буває.
  • Читач55

    ...Тато з мамою купили квартиру на Поділлі, дали грошей на авто....Только "рагульство", село и хамство из человека ничем не "вывести". Это быдло считает, чтоо ему все можно, и людей бить и машину ставить, где захочется... потом детей своих научит точно также...Пока на хитрую жопу не найдется кое что..
  • Сергей Сюх

    Без придел
  • Оксана Щевчук Щевчук

    А може тойр в жовтій курточці не підкупив а сім'ю вивіз в ліс і сказав що більше не побаче якщо не скаже що постановка .
     Лося конченого зразу всі побачили , а другий людина видно не бідна і культурна.
    Тут прокуратура хай розбирається
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:13 Шукають молодого хлопця, якого підозрюють у крадіжці photo_camera 12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up