«Світла і вічна пам'ять Альоші!»: вінницька школа у скорботі через смерть учня

«Світла і вічна пам'ять Альоші!»: вінницька школа у скорботі через смерть учня
  • У суботу, 10 липня, на пероні вінницького залізничного вокзалу знайшли тіло неповнолітнього хлопця. 
  • Ним виявився 16-річний учень однієї з міських шкіл. 
  • Очевидці у соціальних мережах писали, що юнак сам стрибнув під потяг, але обставини й причини події ще має з’ясувати слідство.

Вчора, 10 липня, близько 17.00, нагадаємо, стало відомо про трагедію на вокзалі. Очевидці помітили тіло юнака, а у соціальних мережах опублікували відео з місця події. Під ним користувачі залишили коментарі, що хлопець сам кинувся під потяг.


У поліції нашим журналістам повідомили, що за фактом загибелі відкрили кримінальне провадження за частиною третьою статті 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили загибель людей, караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.

Відео дня

— Хлопцю було 16 років. Він опинився під потягом і, на жаль, загинув. Це сталось, коли на станцію саме прибував потяг і, зрозуміло, машиніст уже не міг зупинитись, — сказала начальниця відділу комунікації ГУНП Вінницької області Анна Олійник. — У межах відкритого кримінального провадження слідство буде з’ясовувати, чи він випадково потрапив під потяг, чи навмисне. Самогубство — це лише одна з версій, яка розглядається. 

Згодом з’ясувалось, що юнак навчався у гуманітарній гімназії №1 імені М. І Пирогова в 11-Г класі. Таке повідомлення опублікували на офіційному сайті навчального закладу та на сторінках у соціальних мережах.

«Педагогічний та учнівський колектив Першої в скорботі…10.07 пішов з життя учень нашої гімназії, вірний друг та однокласник, чудовий син, брат та онук, — читаємо у дописі. — Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам'ять!».

 

Читайте також:

«Це просто крик душі»: мама Михайла Зубчука досі не знає причину смерті сина

Дим до неба: у Вінниці на одному з підприємств сталась пожежа. Що відомо?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (144)
  • Оля Олійник

    Вічна память
  • Микола Вікторович

    Нехай нелізуть.Залізниця це ,підвищена територія.Скільки умени подібних випадків,було..Що поробим ,одним селфі,другі музон у навушниках,треті від горілки,а четверті....гави ловлять..А машиністам шо..Рапорти написали,і діло ,зкінцями..
  • Svetik Svetik

    🙏🌹😪
  • Мирослава Фурдзин

    Діточки... Діточки... Наші... Такі нерозумні...🙄. Чому ж батькам таку рану наносите🤔?
    Тобі, дитино, вічна пам'ять... Батькам, родині співчуття...
    Господи, бережи наших діточок.. Наставляй їх на розум. Не опускай своєї опіки🙏🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up