Сварка за межу. На Вінниччині 83-річний дідусь вбив лопатою сусідку

Сварка за межу. На Вінниччині 83-річний дідусь вбив лопатою сусідку
Поліція розслідує вбивство мешканки Гайсинського району
  • На Покриву, 14 жовтня, у Соболівській громаді сталася жахлива тагедія.
  • Через сварку за межу чоловік лопатою вбив свою сусідку.
  • Підозрюваний після злочину пішов до свого будинку та повідомив про те, що сталось, онуці. Та викликала швидку допомогу.

​​​​​​Повідомлення про смерть 69-річної жінки, жительки села Брідок, надійшло до поліції біля 12.00 години від лікарів швидкої допомоги.

Як розповів керівник  відділення поліції №1 Гайсинського районного управління поліції Олександр Берчук, після надходження повідомлення про злочин працівники поліції затримали підозрюваного за місцем його проживання.

— Попередньо встановлено, що між потерпілою та її 83-річним сусідом тривалий час мали місце неприязні відносини через межу. Цього разу між ними в черговий раз виник конфлікт, який переріс  у бійку, під час якої жінка вдарила свого сусіда лопатою. Останній відібрав у неї лопату й, у відповідь, наніс їй декілька ударів по голові, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.   

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За вбивство жінки чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Читайте також:

Штам Дельта атакує. На Вінниччині карантин контролюватимуть поліцейські рейди

Як Церква ставиться до донорства органів? Запитали у вінницьких священиків різних конфесій

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач67

    Путінське бидло  КАЦАПСЬКЕ.
  • Читач41

    Жора!! Население Винницы в начале ХХ века составляло всего 20 тысяч, а в конце - почти 390. Так что мы обьективно почти все родом из села хотя бы наполовину, даже если сами родились уже в городе. Так что давай не будем искать крайних. Это воспитание сейчас такое у людей.
  • Жора

    В одном  из сел  жинка побачила що чоловик бухой ,и стала на него пиздеть. Тот стал на жену кричать, она сразу за топор и  по рукам его ))).  Это было блядь в одном из сел)))). Раньше вообще взять в жены себе бычиху из села это подписать себе смертный приговор. В селах бабы они такие ,чуть что то сразу или  топор или лопата)
  • Читач42

    а саме  главне  померла не  вид  КОВИД 19  а вид лопаты.И це ПОБИДА.

    Жора reply Читач42

    выйти на огород и бить деда лопатой!  Дед  правильно сделал, но старуха отьехала к несчастью .

    Читач42 reply Жора

    они там в  селах  фашисты. жестокие  и агресивные  они  и таких же понарожали . есть такое  понятие как куркульский фашизм.они приехали сюда. со своею рогулиною  укромовою в  80-х  и  в 90-х  на укроинском было стыдно  говорить.это считался язык  рогулей.но  ладно чорт с  их  языком они все хитростью  пришли во власть и в  мусорню  создали рекет в 1991 .а потом во в ласть пошли в 2005 продались американским фашистам. и сегодня мы имеем  сумашедшие  тарифы АТО  все село и потрийоты  шли в ато.а .весь горисполком  это  либо евреи-полукровки  либо с сел  фашисты . у  рогулей с сел нет ни совести ни чести.какая может  быть честь у   человека  выросшего со свеней и коровой.где в воздухе  запах  ховна.

    Жора reply Читач42

    Раньше в городе Винница только на русском и говорили.На укр языке это в селах. А там в селах была и проституция и бандитизм и уголовщина с пьянкой.  Теперь рагули-быки понаехали в города и срач свой навезли!

keyboard_arrow_up