Судитимуть посадовицю зі Жмеринки за розтрату 1,7 мільйона гривень

Судитимуть посадовицю зі Жмеринки за розтрату 1,7 мільйона гривень
  • Жінка підписала акт виконаних робіт за завищеною ціною на послуги з утримання доріг, тротуарів та інших об'єктів Жмеринської громади.
  • Розслідування справи про зловживання службовим становищем завершили. Обвинувальний акт направили до суду.

Слідчі поліції 12 червня повідомили про підозру керівниці управлінь житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради у розтраті понад 1,7 мільйона гривень громади, інформує поліція Вінницької області.

— За інформацією слідства, між управлінням житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради та Товариством з обмеженою відповідальністю був укладений договір на суму майже чотири мільйони гривень на літнє утримання доріг, тротуарів, площ, скверів, алей Жмеринської міської територіальної громади на період березня-листопада 2022 року, — зазначають у повідомленні поліції. —  Надалі керівник комунального підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, підписала акт виконаних робіт за завищеною ціною в обсягах, менших ніж передбачено угодою.

Внаслідок цих дій громаді завдано збитків на суму понад 1,7 мільйона гривень.

Відео дня

Сьогодні, 28 червня, поліція повідомила — «направили до суду матеріали кримінального провадження стосовно директорки управління житлово-комунального господарства, яка, користуючись своїм службовим становищем, заволоділа коштами міської територіальної громади». 

У поліції відзначають, що за розтрату чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинену в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану info жінці загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Поліція, медики та надзвичайники: у Піщанській громаді сталася смертельна аварія

На «зебрі» у Гайсинському районі легковик збив на смерть пенсіонерку

На Григоренка вінничани «здали» поліції п'янючого водія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up