Судитимуть підприємця, який вирубав дерев у лісосмузі на понад півмільйона гривень

Судитимуть підприємця, який вирубав дерев у лісосмузі на понад півмільйона гривень
фото ілюстративне
  • Діяв директор підприємства разом зі спільниками з підрядної організації. Сума збитків, нанесених державі, становить близько 588 тисяч гривень.

Слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно директора підприємства, якого підозрюють у незаконній вирубці дерев на понад півмільйона гривень. Про це інформує поліції Вінницької області.

— Слідством встановлено, що 73-річний директор приватного підприємства із залученням субпідрядної організації здійснив незаконну порубку дерев в кількості 154 штук у лісосмугах вздовж автодороги «Біла Церква — Тетіїв — Липовець — Гуменне», — зазначають у повідомленні.

Якщо у суді вину чоловіка доведуть, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Відео дня

Відзначимо, що підсудному інкримінують частину 4 статті 246 Кримінального кодексу України — незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

На початку липня, нагадаємо, поліцейські Вінницькій області спільно з працівниками КОРДу провели ряд обшуків на території нашої області. Правоохоронці виявили групу, яка налагодила схему розкрадання деревини особливо цінних порід. Зловмисникам загрожує до восьми років ув'язнення. Детальніше з посиланням.

Також на Гайсинщині затримали «чорних лісорубів», які різали ліс на дрова. За посиланням ви можете дізнатися, яка відповідальність загрожує порушникам.

До речі працівники ДБР та прокуратури затримали на одержанні неправомірної вигоди лісничого одного державного підприємства Вінницької області. За фактом розпочали розслідування. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Затримали посібника терористів, який за тисячу доларів здав дані про ЗСУ

Затримали жителя Бару, який за гроші відправляв призовників за кордон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up