Судили чоловіка, який вішав собаку на мотузці на дерево

Судили чоловіка, який вішав собаку на мотузці на дерево
  • Барський районний суд розглянув справу щодо жорстокого поводження з тваринами.
  • Мова про інцидент, який стався у березні. Тоді чоловік підвісив на мотузці пса, бо той задушила курку.

Справу у суді розглядали 18 квітня. Про це інформує Барський районний суд.

Чоловіка визнали винним і призначили йому максимальний штраф — 5100 гривень.

Пенсіонер, нагадаємо, 23 березня підвішав свою домашню собаку на дереві на власному подвір’ї. У такий спосіб хотів покарати тварину.

Відео дня

— У судовому засіданні чоловік пояснив, що просто хотів покарати собаку за те, що вона задушила курку, — зазначають у суді.

Пригадати цю історію ви можете у матеріалі: На Вінниччині господар вішав на дереві собаку, та люди врятували. Поліція відкрила справу

Місцева волонтерка Юлія Бартащук, свідок у цій справі, повідомила, що собака має нового власника та перебуває у безпеці. Також жінка написала пост у фейсбук.

— Сьогодні відбулось судове засідання по факту жорсткого поводження з тваринами стосовно собаки по кличці Тузік, якого власник на власному подвір'ї завішав на мотузці на дереві, — пише Юлія. — В результаті розгляду справи, суд виніс рішення: адмін покарання в розмірі 5100 грн та судовий збір понад 500 грн. Це моя перша маленька перемога над людською жорстокістю стосовно слабшого за себе. Не можу не написати про рятівника собаки Цимбала Юрія. Саме він врятував собаку своєчасно втрутившись в цю жорстоку подію. Адже кілька хвилин і собаки б не було б живої. Дякую що є небайдужі люди. Тузік зараз має нову власницю, яка його просто обожнює».

Ось фото рятівника собаки:

 

Читайте також:

Допомагали ухилянтам, а тепер під вартою: затримали організаторів «втеч за кордон»

СБУ повідомила про підозру колишній вінницькій журналістці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up