Стрілянина у Броварах: поліція розповіла нові подробиці

Стрілянина у Броварах: поліція розповіла нові подробиці
  • Стрілянина у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку.
  • Слідчі розслідують чотири кримінальні провадження.
  • Затримали 24 учасники події, серед них є вінничани.
  • Дії учасників перестрілки у Броварах кваліфікували, як замах на вбивство двох і більше осіб

Поліція встановила, що за напрямком «Бровари-Київ» працює маршрут 701, який обслуговує  броварське ТОВ «Союзавто», та маршрут 706 ТОВ «Євроавтоальянс», власниками якого є підприємці з Києва. 

Поліція встановила, що правопорушники приїхали зі зброєю до Броварів вранці, 29 травня, з боку Києва. Після стрілянини озброєні чоловіки відразу зникли з місця події на автомобілях, які  поліція оперативно оголосила в розшук. 

На місці події поліція затримала 11 озброєних порушників, вилучила три автомобілі. Згодом за допомогою колег з інших регіонів затримали ще 13 фігурантів учасників збройного конфлікту на території Вінниччини та Житомирщини. 

Відео дня

— Після проведення першочергових слідчих дій підтвердилася інформація, що стрілянина  у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку, — кажуть у відділі комунікації Нацполіції області.

Слідчо-оперативні заходи для встановлення та затримання інших учасників події тривають.

 

— Дії учасників перестрілки у Броварах додатково кваліфіковано як замах на вбивство двох і більше осіб, — кажуть у відділі комунікації Нацполіції області.

 

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.аттею 15, частиною другою статті 115 (Замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України.

Раніше слідчі  за цим фактом розпочали три кримінальні провадження:  хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням зброї, умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю.

Про результати спеціальної поліцейської операції з розшуку зловмисників начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов розповів у програмі «Свобода слова Савіка Шустера».

Наразі затримали 28 правопорушників, вилучили шість транспортних засобів, 16 одиниць різноманітної зброї.

За словами Андрія Нєбитова, усі затримані порушники будуть поміщені до ізолятора тимчасового тримання, їм буде оголошена підозра у скоєнні злочинів.

 

 

Читайте також:

Де у Вінниці запланували відключення світла? Графік на червень

Трагедія на залізниці: 18-річного вінничанина вбило струмом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Daily

    чого поліція застосовує зброю на ураження на неозброєних людях а тут ціла банда з кулеметами і только ліцом в землю парадокс
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled 18:31 Пожежа у недіючому столярному цеху: вогонь охопив площу у 100 квадратів photo_camera 18:22 Скільки їсти і що краще не їсти взагалі, щоб великодні святкування не перетворити на лікарняні 18:16 У Хмільнику під час пожежі загинула людина 17:55 В Єрусалимі зійшов Благодатний вогонь play_circle_filled 17:09 Є 25 вакансій для медиків у Вінницькій області: де шукати пропозиції 17:05 Ведучий «Орел і Решка» відвідав Вінницю. Розповів про місцевих малих виробників play_circle_filled photo_camera 17:00 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 16:16 У 16-му ліцеї провели «Парад капелюшків» на підтримку українських військових play_circle_filled 15:12 Освітяни Калинівщини приготували для українських захисників майже три тисячі пасок photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up