Стрілянина у Броварах: 800 гривень платили найманцям з Вінниці. Відбувся суд

Стрілянина у Броварах: 800  гривень платили найманцям з Вінниці. Відбувся суд
  • Стрілянина у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку.  Затримали 24 учасники події, серед них є вінничани. 
  • Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков записав відеозвернення з приводу перестрілки.

За словами міністра, справа перебуває на його особистому контролі, та висловив сподівання, що усі учасники перестрілки сядуть в тюрму. 

— Конфлікт між двома угрупуваннями правопорушників виник у зв’язку з перерозподілом сфер впливу на галузь пасажирського перевезення між Броварами та Києвом. Це викликано непрозорими умовами проведення тендерів на перевезення, а також «сірими» схемами отримання грошових коштів від перевезень, — зазначає Аваков.

Читайте по темі:

Відео дня

 

За його словами, учасники з перестрілки були найняті перевізниками з Броварів, Києва та Вінниці, яким платили по 800 гривень за «акцію».

—  Кілька дробин потрапили в вікна звичайних жителів, тому ми кваліфікуємо подію як тяжкий злочин, скоєний групою осіб. Саме тому мій обов’язок, я повинен зробити так, щоб ці люди сіли в тюрму, — каже Аваков. — Мені шкода багатьох з них, це молоді хлопці, які приїхали підзаробити 800 грн. з Вінниці, Києва, з тих же Броварів, але іншої реакції у нас не буде. Кожен з них буде сидіти в тюрмі.

Броварський міський суд обрав запобіжний захід

Суд ухвалив тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави уже для шістьох затриманих у справі щодо перестрілки, яка сталася 29 травня в місті Бровари.

Відповідна інформація оприлюднена міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим у Twitter.

«На 22.00 сьогодні 6 особам – ухвалено утримання під вартою без застави. Всього затримано 28 учасників ганебної перестрілки у Броварах. Суд триває. 21 підозрюваному НПУ проситиме запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Покарання за злочин – єдиний шлях до справедливості!», — написав Аваков.

Arsen Avakov@AvakovArsen

На 22-гу сьогодні 6 особам – ухвалено утримання під вартою без застави. Всього затримано 28 учасників ганебної перестрілки у Броварах. Суд триває. 21 підозрюваному НПУ проситиме запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Покарання за злочин – єдиний шлях до справедливості!

View image on Twitter

51

10:06 PM - May 30, 2020 · Ukraine

Twitter Ads info and privacy

61 people are talking about this

 

Станом на вчора, 30 травня, встановлено 28 осіб, причетних до правопорушення. 21 із них - оголошено про підозру.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • ОБА НА

    В мене Продивус асоціюється з регіоналами, а на сьогоднішній день з опзж. Бандити ще ті.
  • Мах Профект

    Номерні знаки Тойоти - Евелон: АВ 7295 ЕМ.
  • Мах Профект

    В інтернеті є інформація, що до Броварської перестрілки, і може бути один із замовників Володимир Продивус, який займається пасажирськими перевезеннями. Номерні знаки Тойоти - Евелон, на яких затримали частину Вінницької банди: АВ 7295 ЕМ. 🐲🐲🐲.
  • Зінаїдп

    Цікаво і дуже хочеться щоб влада донесла до людей -1.Хто замовник,а він не один,хто організатор і на користь яких перевізників пофамиільно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up