Стрілянина на Янгеля: поранили чоловіка, який їхав у трамваї №4. Перші подробиці

Стрілянина на Янгеля: поранили чоловіка, який їхав у трамваї №4. Перші подробиці

Сьогодні, 30 червня 2019 року, у Вінниці хтось вистрелив по трамваю. У соцмережах повідомляють про одного пораненого.

Близько 13 години по вулиці Янгеля зупинився трамвай №4. Як з'ясувалось у ньому поранили чоловіка.

За інформацією з соцмереж, хтось стріляв по вікнах. На місце приїхала поліція та швидка допомога. Рух трамваїв зупинили.

Відео дня

Що кажуть у поліції

Як нам повідомили у вінницькій обласній поліції, невідома особа вистрелила невідомим пристроєм.

- У поліцію зателефонувала жінка та повідомила, що камнем розбили вікно у трамваї. В результаті було поранено чоловіка у голову. Постраждалого забрала карета швидкої допомоги, - розповідає журналістці "20 хвилин" прес-офіцер вінницкої обласної поліції Ірина Добровольська.

За її словами, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитують свідків та з'ясовують подробиці інциденту.

Наразі на місці події, за попередньою інформацією, з’ясували, що вікно розбилось в результаті пострілу з невідомого пристрою.

У 46-річного постраждалого травми на голові.

Дивіться фото з місця, які виклали у соцмережу:

Нагадаємо, 26 травня, близько пів на дванадцяту годину ночі у Вінниці поблизу парку «Хімік» відпочивали дві компанії. Між ними зав’язався конфлікт, який переріс у бійку.
За інформацією правоохоронців, 26-річний вінничанин дістав мисливську рушницю та вистрелив в бік супротивників.  На жаль, поранення виявилось смертельним та хлопець, яком у теж 26 років, загинув на місці події.

Читайте також:                              

Під Вінницею п’яний «в мотлох» водій на «дев’ятці» врізався в зупинку (ФОТО)

Напав з двома ножами: на Келецькій п’яний чоловік порізав вінничанина

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • Юрій

    Та по ходу з балкону будинка..хоча хз як там насправді
  • боба

    для хорошего эксперта не проблема установить приблизительный участок совершения выстрела. а потом уж по цепочке разбирать. одним словом можно найти ублюдка.   а если бы ребенок там сидел?  просьба к жильцам того дома или двора, все кто это читает, по любому  кто то знает от куда ноги растут! сдайте анонимно этого ублюдка, иначе следующим может оказаться ребенок.   Сдайте его  или же сами засуньте ему дуло в жопу и спустите курок!
  • Пахан

    Це повний пздц... Знайти під*раса і йому з його ж пукавки в лобешнік впритул
  • Вінничанин

    Це ватне лайно отримує своє звичне задоволення. Дагггііііллл (с)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? Від читача 16:39 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт) 12:13 Військові 120-ї бригади тероборони отримали нове обладнання для боротьби з окупантами photo_camera 11:28 Уламки дрона пошкодили енергетичний об'єкт на Вінниччині: 23 тисячі людей були без світла 11:09 У Вінниці наступного місяця працюватиме 31 пришкільний табір 10:11 ЗСУ збили 20 ворожих «шахедів»: ППО працювала й на Вінниччині 10:10 Від шпаклівки до декору: Як «ВінЄвроБуд» вчить дітей креативності та майстерності (новини компаній) 09:41 Де у Вінниці планово відключили світло та воду: перелік адрес 09:20 Як зберегти здоров'я спини, суглобів та куди звернутися при болях у Вінниці (партнерський проєкт) 08:39 Сьогодні вітаємо Степана. Історія, заборони та прикмети 17 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up