Спіймали на гарячому: в Якушинцях чоловік обкрадав будинок волонтера

Спіймали на гарячому: в Якушинцях чоловік обкрадав будинок волонтера
Поліцейські повідомили про підозру раніше судимому зловмиснику
  • 43-річний мешканець Сумської області підозрюється у викраденні 54 павербанків з помешкання жителя Якушинецької територіальної громади.

Начальник Відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Ігор Чебан розповідає, що викрили правопорушника дільничні офіцери поліції під час відпрацювання території обслуговування. Чоловіка, який помітно нервував побачивши поліцейських, зупинили на вулиці в селі Пултівці. Під час поверхневого огляду у нього виявили п'ять павербанків.

Чоловік зізнався, що пристрої він викрав із будинку місцевого жителя, в якого тимчасово проживає та допомагає по домогосподарству.

— В ході досудового розслідування слідчі встановили, що раніше судимий зловмисник, користуючись відсутністю господаря-волонтера неодноразово проникав через балкон на другий поверх його помешкання, звідки викрадав павербанки. Загалом встановлено причетність зловмисника до 11 таких епізодів та викрадення ним 54 павербанків, — зазначають у поліції.

Відео дня

Викрадене він реалізовував місцевим жителям та водіям-далекобійникам. Речові докази вилучені частково.

Наразі чоловікові повідомили про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Довідка:

За цими фактами слідчі розслідують кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

На Вінниччині затримали посадовця під час отримання ним хабаря

Переплисти через Дністер: на Вінниччині ліквідували канал втечі за кордон

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коля Андрущак

    Довічне
  • Ольга Борисюк

    Відрубати  руки

keyboard_arrow_up