На Вінниччині затримали посадовця під час отримання ним хабаря

На Вінниччині затримали посадовця під час отримання ним хабаря
Поліцейські Вінниччини затримали посадовця під час отримання ним хабаря
  • Чоловік за 20 тисяч гривень планував надати в оренду державну техніку.
  • Затримали посадовця у службовому приміщенні під час передачі грошей.

За словами начальника Відділення поліції №2 Тульчинського районного відділу поліції Віктора Піруса, 52-річний зловмисник отримав неправомірну вигоду у розмірі 20000 гривень за надання державної техніки в оренду. Посадовця затримали в робочому кабінеті під час передачі грошей.

Задокументували злочинну діяльність чоловіка поліцейські відділу поліції №2 Тульчинського райвідділу поліції спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області та службою безпеки у взаємодії з Апаратом директора з економічної та інформаційної безпеки «Укрзалізниця» за процесуального керівництва Тульчинської окружної прокуратури.

Відео дня

Наразі підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід — тримання під вартою з можливістю внесення застави.

За фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Довідка:

Згідно зі статтею 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Грабіж на залізничному вокзалі: п'яний бандит з ножем напав на чоловіка

Канабіс продавав за схемою «з рук в руки»: у Хмільницькому районі затримали наркоторгівця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • video union

    Ті що крадуть мільйони не садять а тут за якихось 20тисяч в тюрму молоці сідайте 5
  • Анатолий Гордий

    ну и  шо  7

keyboard_arrow_up