Спецоперація КОРДу: на Поділлі затримали банду, яка грабувала елітні будинки

Спецоперація КОРДу: на Поділлі затримали банду, яка грабувала елітні будинки

У Вінниці сьогодні, 21 серпня 2019 року, поліція Київщини затримала учасників озброєного угруповання. Масштабну операцію також провели й  у столиці та на Черкащині.

— У різні місця країни намагалися втекти від правосуддя жителі Києва. У затриманні банди приймали участь працівники Управління карного розшуку поліції Київщини, спецпідрозділ КОРД, бійці полку поліції особливого призначення та слідчі-детективи, — кажуть у відділі комунікації поліції Київської області.

За інформацією правоохоронців, спецоперація відбулася без застосування табельної вогнепальної зброї. Але вінничани повідомляли, що стрілялина була. Про це читайте в публікації "Стрілянина на Поділлі: КОРД проводив спецоперацію і затримав трьох чоловіків".

Як розказують у поліції, озброєна організована банда нападала на елітні помешкання громадян Київщини та інших регіонів.

Відео дня

— Погрожуючи власникам фізичною розправою, вони виносили гроші, сейфи з коштовностями, дорогоцінні речі, — зазначають у відомстві.

У середу, 21 серпня, поліція затримала нападників в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання зловмисників.

— В ході обшуків виявили та вилучили зброю, вибухівку та частково награбоване майна. Також у якості речового доказу вилучено автівку, на якій пересувались зловмисники, — повідомляють правоохоронці.

Нині вирішується питання про оголошення підозри затриманим чоловікам.  Також, продовжуються обшуки за місцем проживання нападників та місцем переховування пограбованого майна. 

Дивіться відео, яке виклали у соцмережі:

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ст. 257 (Бандитизм) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Валентина Сохатюк

    А чому не затримують тих,хто насілує дітей,вбиває людей,грабують народ?якби вбили когось з елітників-знайшли би зразу.
  • Ruevyt Ukr

    Коли затримають елітну банду, яка грабує звичайні будинки?
  • Александр Куреня

    Богатих у нас грабить нельзя, бедних можно!!!!!!
  • Лариса Чепурна

    З нашим правосуддям скоро вийдуть і будуть грабувати знов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up