Сім років тюрми грозить водію «Форду», який під наркотиками перевозив патрони

Сім років тюрми грозить водію «Форду», який під наркотиками перевозив патрони

Вінницькі поліцейські зупинили водія в стані наркотичного сп’яніння. У його автівці знайшли набої до автоматичної зброї.

Учора, 4 квітня 2018 року, працівники групи реагування патрульної поліції Літинського відділення поліції виявили в автомобілі 39-річного водія  мікроавтобуса «Ford» майже п’ять десятків патронів калібру 7,62 мм.

Автомобіль правопорушника працівники поліції зупинили на ділянці дороги між населеними пунктами Пиківська Слобідка і Майдан Бобрик.

— Під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, за що на порушника склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП. Оглядаючи багажне відділення автомобіля порушника, правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з п’ятьма десятками набоїв калібру 7,62 мм, —  розказує керівник Літинського відділення поліції Олександр Конєв.

Відео дня

Зі слів чоловіка, патрони він знайшов у річці. Наразі, працівники поліції перевіряють джерело походження вилученого.

За фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Дивіться фоторепортаж з місця затримання:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Що не скаже поліція, та про що не буде писати пані Ольга Бобрусь?

    "Важливим моментом є те, що кримінальна відповідальність може наступати лише тоді, коли вилучені зброя, бойові припаси, вибухові речовини чи вибухові пристрої є придатними до використання за цільовим призначенням."

    "Необхідно мати на увазі, що визначення факту того, що певний предмет є вогнепальною чи холодною зброєю, бойовим припасом, вибуховою речовиною чи вибуховим пристроєм в конкретних випадках здійснюється на підставі висновку експерта. Під час кримінального провадження для вирішення цього питання має бути обов’язково призначена та проведена криміналістична експертиза."

    Тепер уважно дивимось на фото яке надала для Бобрусь шановна поліція і......

    Невже людина патрони у такому стані буде використовувати? ( Шановні АТО-шники за 500 грн можуть продати Вам   таку кількість патронів у належному стані...)

    Шановна Ольго, наші силовики не вміють працювати у рамках закону.

    Основні заяви це цілковита брехня. Приклад Ваша публікація про досягнення CБУ.

    "За інформацією відомства, ділки забезпечували прикриття незаконного механізму через використання процесінгової системи як технологічної прокладки між терміналами тіньового ринку послуг та іншим процесінговим сервісом. «Під час санкціонованих судом обшуків в офісних приміщеннях комерсантів правоохоронці вилучили документацію із доказами нелегальної діяльності платіжної системи, жорсткі диски, ноутбуки, комп’ютери, на яких може міститися інформація в електронному вигляді, що підтверджуватиме функціонування вказаної платіжної системи на території, підконтрольній терористичним організаціям «Д/ЛНР», – повідомляється на сайті.

    Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Kryminal/obshuki-vinnitskih-it-kompaniy-sbu-zvinuvachue-firmu-u-finansuvanni-ld-10680303.html"

    Запитайте у СБУ, як так таким сепаратистам повернули всю вилучену техніку?

    Ольго, Ви так яскраво освітлювали виявлення сепаратистів, плескали у долоні , і .......  Видати Перемогу за Зраду не вже це журналістика?

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up