На 600-річчя «нанюханий» водій врізався в трамвай. Постраждала дитина

На 600-річчя «нанюханий» водій врізався в трамвай. Постраждала дитина
  • Вчора, 23 березня 2018 року, в Вінниці сталася аварія.
  • В поліції кажуть, що водій іномарки був під наркотиками.
  • Свідок повідомив, що за кермом автівки був майор Збройних Сил України.

ДТП сталася на перехресті Хмельницького шосе та вулиці 600-річчя в п’ятницю, 23 березня, близько 19 години.

 – ДТП за участі автомобіля «Hyundai» та трамвая. В результаті зіткнення потерпіла семирічна дитина, яка була в трамваї. Коли патрульні прибули на місце події, вони побачили у водія автівки ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловіка доставили до наркодиспансеру та це підтвердилось, – розказала журналістці «20 хвилин» прес-офіцер «Патрульної поліції Вінниці» Тетяна Фіщук.

 На водія склали адмінпротокол за 130 статтею.

Відео дня

 –  Оскільки ДТП з потерпілими на місце викликали слідчо-оперативну групу, яка займається подальшими обставинами справи, – зазначає ФІщук.

До нас в редакцію зателефонував свідок, яким попросив не вказувати його особу. Чоловік повідомив, що за кермом «Hyundai» перебував майор Збройних Сил України.

В поліції цю інформацію не спростували, але й не підтвердили.

Дивіться фото з місця ДТП:

 

«Попередньо встановлено, що 43-річний водій іномарки порушивши правила дорожнього руху, допустив зіткнення з трамваєм, який рухався у попутному напрямку. Оглядаючи автомобіль «Hyundai» слідчі виявили в салоні ніж, пістолет та 8 пакетиків з білою порошкоподібною речовиною, зовні схожою на амфетамін»,  – повідомляють у відділі комунікації вінницької обласної поліції.

Пояснити походження вилученого чоловік не зміг.

Дивіться фото, що знайшли правоохоронці в салоні іномарки:

 

 

Слідчими відкриті провадження відразу за трьома статтями Кримінального кодексу України:

  •  ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами),
  •  ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)
  • ч. 1,2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За такі злочини чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, водія під дією наркотиків зупинили біля Літина. Чотири роки в'язниці загрожує жителю Хмільника за спробу підкупу патрульних поліцейських.

Читайте також:

На Замостянській зійшов з колій трамвай. Рух швидко відновили
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сепар Торонтуй

    ==«нанюханий»

    Заценил слово от журнилиста.
  • Oleksandr Stoliarov

    Ну добре, що хоч вже не обзиваєш у статтях людей наркоманами. А звідки ти знаєш, що він саме нюхав, а не коловся, чи курив? Наявність речовини білої не говорить про спосіб сп"яніння. Ай-ай, журналістські стандарти...

    Женя Иванов reply Oleksandr Stoliarov

    автор в курсе что надо и как употреблять)
  • ВАСЯ ВИННИЦКИЙ

    Майор ВСУ наркоша ! Потом окажется,  что  он АТОшник и херой .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up