Шукали з 2018 року. Затримали співучасника двох умисних вбивств

Шукали з 2018 року. Затримали співучасника двох умисних вбивств
  • На території готелю у Києві правоохоронці Вінниччини затримали чоловіка, який з 2018 року розшукувався за співучасть в умисному вбивстві на території Вінниці та організацію та реалізацію замовного умисного вбивства на Київщині.
  • Затриманий може загриміти довічно за ґрати. Триває слідство.

Перший злочин стався у Вінниці у 2018 році. Детально про нього розповів начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко.

— У січні 2018 року 36-річний зловмисник разом із двома своїми спільниками 47 та 52 років ретельно спланували напад на 58-річного вінничанина. Чоловіки посеред міста із застосуванням вогнепальної та холодної зброї почали наносити тілесні ушкодження потерпілому з метою позбавити останнього життя, однак реалізувати свій задум не змогли через активний опір останнього, — розповідає Іщенко. — Потерпілий вирвав пістолет в одного із нападників та здійснив декілька пострілів у їх бік. Двоє нападників утекли, третій помер через вогнепальні поранення, а потерпілого з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до лікарні. Одного із нападників затримано того ж року, суд обрав йому запобіжний захід тримання під вартою.

Відео дня

36-річний учасник інциденту чотири роки ховався від поліції. За цей час він вчинив нові злочини, серед яких умисне вбивство жителя Київської області.

Наразі він перебуває в ізоляторі, йому оголосили про підозру. За даним фактом правоохоронці розслідують кримінальне провадження. Затриманому загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне ув‘язнення, з конфіскацією майна.

Відзначимо, що місяць тому поліція Вінницької області оприлюднила дані чоловіка, якого шукають чотири роки. Це Сергій Челован, якого підозрювали у вбивстві на вулиці Пирогова, що сталося у січні 2018 року. Розшукуваному теж 36 років. 

У відділі комунікацій поліції Вінницької області нам не сказали, чи це саме цього чоловіка затримали, посилаються на нерозголошення персональних даних.

Жорстоке вбивство, нагадаємо, сталося у Бершадській громаді. Син переїхав жити до матері, посварився з нею та вбив. Після злочину молодий чоловік переховувався, але правоохоронці його розшукали та затримали.

А у Тульчині п'яний чоловік вдарив 18-річну баристу садовою пилкою по голові. Чоловікові загрожує до семи років ув'язнення. Деталі у матеріалі.

 

Читайте також:

За кордон не попала. Прикордонний пес «Яга» знайшов у 20-річної українки наркотики

В жителя Гайсинщини вилучили 11 кілограм особливо небезпечного наркотику

У Хмільнику чоловік торгував наркотиками та мав заначку з набоями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Рыбальченко

    Четвертувати падла....

keyboard_arrow_up