Шантажувати гея. Чоловік покликав юнака на інтим, а той прийшов на зустріч не один

Шантажувати гея. Чоловік покликав юнака на інтим, а той прийшов на зустріч не один
  • Днями поліція затримала двох студентів за підозрою в грабежі та незаконному позбавленні волі 27-річного вінничанина. Третій співучасник у розшуку.
  • Редакція дізналася передісторію цього кримінального провадження.
  • Виявляється, потерпілий сам пристав до одного з хлопців — пропонував інтим за гроші.
  • І 18-річний юнак взяв на «побачення» до нав'язливого залицяльника своїх друзів-спортсменів.

Вони читали повідомлення друга по соцмережі і думали, що це хтось жартує. Але згодом зрозуміли, що чоловік дійсно планував секс-зв’язок за гроші та домовлявся про інтим в такий самий спосіб навіть з неповнолітніми. За це й вирішили провчити гомосексуаліста.

Таку має передісторію кримінальне провадження, про яке днями повідомило на своєму сайті обласне управління поліції. Кваліфікували цю справу, як розбійний напад та незаконне позбавлення волі. Визнаний потерпілим 27-річний чоловік заявив про те, що незнайомі йому хлопці вивезли його на своєму автомобілі за межі міста, відібрали мобільний телефон та гроші, погрожували пістолетом, а обібравши, залишили самого в лісі.  

— До поліції звернувся 27-річний вінничанин з повідомленням про те, що близько першої години ночі на вулиці Матроса Кошки між ним та невідомими молодиками виникла суперечка, у результаті чого незнайомці силою посадили його у автомобіль, вивезли за місто у лісопосадку, де побили та заволоділи його грошима в сумі 2 тисячі 100 гривень та мобільним телефоном, — інформує поліцейський відділ комунікацій на своєму сайті.       

Відео дня

Заяву до поліції потерпілий написав 8 жовтня. А 15-го — поліцейські затримали двох хлопців за підозрою у скоєні названого злочину. Йдеться про студентів 17-ти та 18-ти років. Третього учасника події з викраденням, як відомо редакції, ще розшукують.  

— Раніше в поле зору поліції вони не потрапляли, — повідомили в поліції про затриманих студентів. — В їхніх діях вбачаються ознаки злочину, передбачені частиною другою статті 187 Кримінального кодексу України (розбій) та частиною другою статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), за що передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6-ти років.

На час слідства двом юнакам призначили запобіжні заходи. Старшому присудити тримання під вартою. Захист оскаржував його, безрезультатно. Неповнолітнього ж узяли під цілодобовий домашній арешт. В його випадку також оскаржують рішення слідчого судді Вінницького міського суду в апеляційній інстанції.

Про третього спільника підозрюваних в поліцейській новині немає інформації, але редакція дізналася, що був третій хлопець. Його розшукують. Також із власних джерел журналіст 20minut.ua знає про те, чому виникла суперечка на Матроса Кошки між майбутнім заявником та трьома студентами-спортсменами.

Переписка у Фейсбуці

Почалося все, як написано вище, з переписки у месенджері Фейсбуку. Її має слідство і буде досліджувати в рамках кримінального провадження. 27-річний чоловік надсилав повідомлення хлопцеві, якому щойно виповнилося 18. Пропонував зустрілися для інтиму. Писав, що мріє про секс з юнаком такої зовнішності, як бачить на фото в акаунті. Хлопець, що став об'єктом зацікавленості чоловіка, носить бороду.

Вподобаний гомосексуалістом юнак ігнорував повідомлення. А одного вечора в переписці з’явилася пропозиція зустрітися прямо зараз. Чоловік написав, що випив, має вільну хату і гроші, щоб заплатити за секс. Адресат в цей час був в компанії друзів. Заради сміху хлопці вирішили зідзвонитися з автором повідомлень.

Що було далі, розповіла поліція. Під час зустрічі студенти, що займаються спортом, посадили в машину 27-річного і вивезли за межі міста. А вже там майбутній потерпілий, за не підтвердженою офіційно інформацією, зізнався їм, що мав зв’язок з хлопцями. Спортсмени взяли його телефон, щоб почитати інші переписки. І чоловік нібито під психологічним тиском навіть зробив зізнання на відео про зутсрічі з неповнолітніми.

— Ви хочете мене вбити? — питав він.

— Дивися, — дістав один з юнаків пістолет і показав йому. — Якби хотіли тебе вбити, то вже б це зробили...

Розплата за нав’язливість?

Зброю, як розповіло нам джерело, юнаки тільки показали. Трохи дали чоловіку тумаків, але більше тиснули психологічно. На ходу спортсмени змитикували, що можуть надалі мати матеріальну вигоду — шантажувати гомосексуаліста. Ймовірно ті гроші, що були у нього при собі, й пішли на оплату нерозголошення пікантної інформації про користувача Фейсбуку.

Потерпілий, за нашою інформацією, був нетверезий під час подій, кваліфікованих врешті поліцією як розбійний напад. Також редакція дізналася, що в цій історії найбільш ймовірна розв’язка — це примирення сторін. Потерпілому не захочеться виглядати в непристойному світлі, якщо справа набере розголосу. Так само й юним хлопцям — плямувати репутацію участю в криміналі немає нікого зиску.

Редакція обов’язково повідомить читачів, чим завершиться ця історія. Тож слідкуйте за стрічкою новин 20minut.ua. А зараз пройдіть опитування про непристойності в соціальних мережах. Зверніть вагу, що варіанти відповідей є чоловічі та жіночі. Не промахніться.  

Опитування

Чи отримували непристойні пропозиції в соцмережах?


 

Читайте також:

Справа нападу на тренера з бодібілдингу іде до суду. Слідство вимушено закінчили

Перехитрили суд. На волю вийшли звинувачені в нападі на тренера з бодібілдингу

Боднарчука, що стріляв на заправці, не взяли під варту. Після суду в нього кидали яйцями

Виправдувальний вирок зятю Бровка мають переглянути. Верховний суд знайшов порушення
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Max Telec

    Для тих, хто не в курсі - в Україні вік згоди на сексуальні відносини 16 років ! Грабіжникам було 17 та 18. Які діти ?!! Це класична бандитська схема знайомитись у соцмережах , призначати зустріч, на зустріч приходять "спортсмени" і кажуть, що той/та з ким ви домовлялися неповнолітній/ня, ви - педофіл та гроші давай. Наживкою міг бути не хлопець, а дівчина. Так що ніякого "громадського обовязку", не тіште себе ілюзіями, тільки бажання легких грошей.
  • P. S

    Всё только пишут что вот мол они такие, потом такие гей дебыли насилуют детей, и без наказано а на самом деле кто то выдел что деньги забрали или что либо, или угрожали, только можете говном лить тем что не знают совсем что и как было, сначала узнайте потом говорите
  • Светлана

    Небайдужи люди допоможит спасте невинных дитей
  • Светлана

    Люди добрые  отзовитесь на беду дети не виноваты неужели нет справедливости?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up