Рубала сокирою та різала ножем. У Козятині жінка вбила свого співмешканця

Рубала сокирою та різала ножем. У Козятині жінка вбила свого співмешканця
  • Вбивство з особливою жорстокістю сталося у Козятині. Від різано-рубаних ран помер 35-річний місцевий житель. За попередніми даними, злочин скоїла його співмешканка.

Ввечері 25 грудня до поліції звернулася мешканка Козятина. Жінка повідомила, що виявила мертвим свого племінника.

Експерти встановили, що загиблому нанесли понад 15 ударів сокирою та декілька ножових поранень в голову й обличчя. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

— Оперативним шляхом встановили, що до злочину може бути причетна співмешканка потерпілого. Щоб приховати сліди злочину, вона, зібравши свої речі, залишила  місце події, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Протягом декількох годин оперативники  встановили місцеперебування зловмисниці та затримали її в одному з готелів обласного центру. Жінка раніше до кримінальної відповідальності не притягувалась.

Відео дня

Нині підозрювана перебуває в ізоляторі. Їй загрожує до 15 років ув’язнення. Триває слідство, знаряддя злочину вилучили та направили на експертизу.

 

Читайте також:

У Корделівці автобус збив 12-річного школяра. Дитина у лікарні

Заради розваги. Затримали чоловіка, який повідомив про мінування лікарні та вокзалу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Жора

    Пример номер два
    Нужно избить убить чувака...
    Чувак сидит на сайте знакомств. Если шо то там сидит вся Винница. Находят женщину... Она соглашается идти с ним на секс. Но вроде как не замужняя. Но вечером их двоих встречает чувак(про него женщина знает). И со словами - Так ты хочешь заниматься сексом с моей женщиной... Вообщем  вставляет перо под ребро чуваку..
    -----
    В Одесской юр. академии этому тоже не учат)
  • Жора

    Простой пример как работают бандиты.
    Есть чувак который сидит на сайте знакомств. Находят психически бешеную женщину. Чаще психически больную.  Ей дают наводку на чувака. И говорят если чувак хочет секса,соглашайся. Далее чувак знакомится, ведь женщина только ему секс дает,далее они  трахаются, бухают. Но женщина психически больная. Слово за слово ... И чуваку нож под ребро.
    Вот так  делается убийство.Дурочку женщину в тюрьму,чувак на кладбище. И бандиты свое дело сделали...
    ----
    Этому не учат в Одесской юр.академии. Эй прокуроры шарите ?
  • Валерій Паламарчук

    ось такі  жори\ непотрібні \  людям для існування роблять пу-пу  а потім десь на5 рок. у зоні---у нас зараз війна  а бидло хоче  \хуйла \ путіна і рюських бандитов .\\\браття не допустим  цього
  • Жора

    =

keyboard_arrow_up