Розслідування завершили. Судитимуть банду з Ладижина, яка виготовляла наркотики

Розслідування завершили. Судитимуть банду з Ладижина, яка виготовляла наркотики
  • Жителька Ладижина організувала наркобізнес. На неї працювало шестеро людей.
  • Незаконну діяльність накрили правоохоронці, зібрали усі необхідні докази та передали обвинувачувальний акт до суду.

До складу групи, окрім організаторки, входили ще шестеро людей, серед яких двоє дітей зловмисниці: 31-річна жінка та 34-річний раніше судимий за наркозлочини чоловік. Про це інформує поліція Вінницької області.

— 29 червня слідчі Головного управління поліції у Вінницькій області завершили досудове розслідування та направили до суду матеріали провадження з обвинувальними актами відносно організаторки групи та трьох її членів, — кажуть у поліції. — Досудове розслідування по ще трьох фігурантах триває.

Відео дня

У пресслужбі прокуратури Вінницької області зазначають, що члени організованої групи діяли упродовж січня-травня 2022 року. Вони здійснювали незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут на території м. Ладижина Вінницької області психотропної речовини — амфетаміну.

— У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна, — додають у повідомленні прокуратури.

Обшуки в оселях злочинців, нагадаємо, пройшли 30 травня. Тоді правоохоронці вилучили амфетамін, обладнання, прекурсори та хімічні реагенти для його виготовлення, мобільні телефони, банківські картки, майже 100 тисяч гривень, отриманих від продажу наркотиків, дві одиниці зброї, набої та інші речові докази їх злочинної діяльності. Про це ми писали у матеріалів:

 

Читайте також:

У Вінниці судять майора, який взяв з призовника 1400 доларів хабаря

Склала понад мільйон гривень у шкарпетки та віддала телефонному шахраю

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Коломійчук Максим

    щось цей Ладижин...
  • Юрий Плюшко

    А алкоголь значить не наркотик🙂 потрошку лише зміцнює здоров'я, як кажуть🙂

keyboard_arrow_up