Розплата за нелюбов. Колишній коханий порізав нового співмешканця вінничанки

Розплата за нелюбов. Колишній коханий порізав нового співмешканця вінничанки
У Вінницькому районі поліцейські затримали зловмисника, який намагався вбити чоловіка
  • Вчора, 19 липня, у Вороновиці поліцейські затримали 40-річного підозрюваного, який під час сварки зі співмешканцем колишньої дружини наніс йому ножові поранення.
  • Після замаху на життя супротивника, нападник утік.
  • Потерпілого госпіталізували до медичного закладу.

У п'ятницю, 18 липня, до поліції надійшло повідомлення про злочин від жительки селища Вороновиця. Як розповів заступник начальника відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції Олександр Шрамко, на місці події поліцейські встановили, що до будинку 38-річної жительки селища навідався її колишній чоловік. Він розпочав конфлікт із співмешканцем заявниці.

— Під час суперечки чоловік кухонним ножем, який приніс із собою, завдав поранень 38-річному потерпілому, після чого втік з будинку, — розповідає Шрамко.

Відео дня

Поліцейські, які прибули на виклик, оперативно затримали зловмисника у смт. Вороновиця. Наразі підозрюваний  перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом слідчі розпочали розслідування кримінального провадження за статтею 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Читайте також:

«Пішла купатись та не повернулась». Дізналися про останні хвилини життя 22-річної Ірини

Вінничанин виклав ланцюг зі сміттям на зупинці громадського транспорту

Смертельна ДТП на об'зній: водій на Hyundaі влетів під вантажівку Renault

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жора

    Ну так это не первый случай в Виннице.
    На Стельмаха и на Киевской были смертельные исходы. Как все делается ?
    Женщина живет с дебилом  которого нельзя выгнать. Женщина знакомится на сайте знакомств с мужчиной. И дебилу говорит что у нее новый мужчина. Дебил  вставляет перо под ребро новому сожителю и идет в тюрьму.  Женщина теперь свободна и радуется жизни. Новый сожитель или в реанимации или в гробу....
    А хули.....? Козы они такие....

keyboard_arrow_up