Ранкова стрілянина у Вінниці: велосипедист з бойового ПМ «валив» по копам

Ранкова стрілянина у Вінниці: велосипедист з бойового ПМ «валив» по копам

Сьогодні, 18 жовтня 2018 року, у Вінниці копи зупинили чоловіка на велосипеді. Той дістав з-за поясу бойовий пістолет Макарова та почав стріляти по поліцейським. Вони відкрили вогонь у відповідь.

«О 6 ранку патрульні звертають увагу на звичайного такого дядька у спортивному костюмі, який їде велосипедом ранковою Вінницею. Ну їде собі та їде, чого тут дивного? Може на дачу чи спортсмен. От тільки їде він у рукавичках. Патрульні про всяк випадок вирішують перевірити - чи точно дядько руки відморозив і гріє рукавичками? Не зима ж бо ще, хоча й холодно зрання. Але дядько, не моргнувши оком, дістає з-за поясу бойовий ПМ і починає валити по хлопцях. Ті - відкривають вогонь у відповідь», повідомляє на ФБ Артем Шевченко, директор Департаменту комунікацій у МВС України.

За його словами, злодій тікає. Патрульні доганяють і затримують велисипедиста-стрільця.

Відео дня

На щастя, ніхто не постраждав.

Як з’ясувалось, чоловік раніше судимим за крадіжки. Знайшли і його авто із краденими речами.

Читайте також:

Гучне затримання автокрадіїв: поклали обличчям на землю та закували у наручники

Знову пропала Анна Тіхонова. Школярки з Вінниці немає вже п’ятий день

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Олексій

    Їзда в рукавичнах у таку пору це нормальне явище. На швидкості, руки реально морозить вже при +10—15°С.  Мабуть, по іншим ознакам вони його засікли.
  • Брумс

    Идеальный случай. Все стороны отработали на отлично. Копы определити по косвенным признакам РЕАЛЬНОГО злоумышленника, и не стали его убивать (стебаться о "меткости" может лишь тот кто не стрелял ни разу а живого человека, особенно незнакомого), а задержали при вооруженном сопротивлении. Злоумышленник тоже умный, не хотел идти на пожизненное по мокрой статье за правду велика

    Юрий Бондарук reply Брумс

    Ти нормальний? Зловмисник стріляє в твою сторону! Звідки ти знаєш "какой и насколько он умный? и хочет он идти на пожизненное или не хочет"? Коли по тобі стріляють то ти стріляєш у відповідь З МЕТОЮ ПОПАСТИ!!! а не постріляти просто так)))) А те, що не попали - це мінус!!!
  • Женя Иванов

    из водяных пистолетов мыльными пузырями видимо стреляли
  • Oleksandr Stoliarov

    Одразу видно, що картонні ніколи вранці на велосипеді не їздили. А якщо температура ще нижча ніж зараз, то не те що рукавиці, навіть балаклаву треба одягати.

    Брумс reply Oleksandr Stoliarov

    Гнида, ты ещё живой и руками можешь что-то делать? Я реально удивлен )))

    Oleksandr Stoliarov reply Брумс

    Що, мусорок, бомбить?)

    Брумс reply Oleksandr Stoliarov

    Прошлый раз при нашей встрече ты таким смелым не был )) пищал и извивался как вошь на морозе, у тебя в жизни что-то изменилось, техписька?))

    Жора reply Брумс

    А зачем ему махать руками если для этого есть оружие  .

    Брумс reply Жора

    Я имел ввиду, что странно что руки у него ещё поломаны на вечер. Оружие таким клиническим идиотам и ссыкунам даже у нас не выдают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up