Ранкова стрілянина у Вінниці: велосипедист з бойового ПМ «валив» по копам

Ранкова стрілянина у Вінниці: велосипедист з бойового ПМ «валив» по копам

Сьогодні, 18 жовтня 2018 року, у Вінниці копи зупинили чоловіка на велосипеді. Той дістав з-за поясу бойовий пістолет Макарова та почав стріляти по поліцейським. Вони відкрили вогонь у відповідь.

«О 6 ранку патрульні звертають увагу на звичайного такого дядька у спортивному костюмі, який їде велосипедом ранковою Вінницею. Ну їде собі та їде, чого тут дивного? Може на дачу чи спортсмен. От тільки їде він у рукавичках. Патрульні про всяк випадок вирішують перевірити - чи точно дядько руки відморозив і гріє рукавичками? Не зима ж бо ще, хоча й холодно зрання. Але дядько, не моргнувши оком, дістає з-за поясу бойовий ПМ і починає валити по хлопцях. Ті - відкривають вогонь у відповідь», повідомляє на ФБ Артем Шевченко, директор Департаменту комунікацій у МВС України.

За його словами, злодій тікає. Патрульні доганяють і затримують велисипедиста-стрільця.

Відео дня

На щастя, ніхто не постраждав.

Як з’ясувалось, чоловік раніше судимим за крадіжки. Знайшли і його авто із краденими речами.

Читайте також:

Гучне затримання автокрадіїв: поклали обличчям на землю та закували у наручники

Знову пропала Анна Тіхонова. Школярки з Вінниці немає вже п’ятий день

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Олексій

    Їзда в рукавичнах у таку пору це нормальне явище. На швидкості, руки реально морозить вже при +10—15°С.  Мабуть, по іншим ознакам вони його засікли.
  • Брумс

    Идеальный случай. Все стороны отработали на отлично. Копы определити по косвенным признакам РЕАЛЬНОГО злоумышленника, и не стали его убивать (стебаться о "меткости" может лишь тот кто не стрелял ни разу а живого человека, особенно незнакомого), а задержали при вооруженном сопротивлении. Злоумышленник тоже умный, не хотел идти на пожизненное по мокрой статье за правду велика

    Юрий Бондарук reply Брумс

    Ти нормальний? Зловмисник стріляє в твою сторону! Звідки ти знаєш "какой и насколько он умный? и хочет он идти на пожизненное или не хочет"? Коли по тобі стріляють то ти стріляєш у відповідь З МЕТОЮ ПОПАСТИ!!! а не постріляти просто так)))) А те, що не попали - це мінус!!!
  • Женя Иванов

    из водяных пистолетов мыльными пузырями видимо стреляли
  • Oleksandr Stoliarov

    Одразу видно, що картонні ніколи вранці на велосипеді не їздили. А якщо температура ще нижча ніж зараз, то не те що рукавиці, навіть балаклаву треба одягати.

    Брумс reply Oleksandr Stoliarov

    Гнида, ты ещё живой и руками можешь что-то делать? Я реально удивлен )))

    Oleksandr Stoliarov reply Брумс

    Що, мусорок, бомбить?)

    Брумс reply Oleksandr Stoliarov

    Прошлый раз при нашей встрече ты таким смелым не был )) пищал и извивался как вошь на морозе, у тебя в жизни что-то изменилось, техписька?))

    Жора reply Брумс

    А зачем ему махать руками если для этого есть оружие  .

    Брумс reply Жора

    Я имел ввиду, что странно что руки у него ещё поломаны на вечер. Оружие таким клиническим идиотам и ссыкунам даже у нас не выдают.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up