П'яний водій на викраденому авто в’їхав у бетонну опору: в салоні машини були його малолітні діти

П'яний водій на викраденому авто в’їхав у бетонну опору: в салоні машини були його малолітні діти
  • Четвертого січня близько 15.00 на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі М-30, неподалік села Гунька Немирівської громади, водій Fiat Doblo в’їхав у бетонну опору.

Як розповіла заступниця начальника відділу поліції №5 Вінницького районного управління поліції Марини Уманець, на місце події прибули поліцейські та медики. Правоохоронці з’ясували, що 33-річний фігурант попросив свого знайомого відвезти його разом із дітьми у сусіднє село. Там 48-річний водій вийшов з авто Fiat Doblo, чим і скористався зловмисник.

Дорогою нетверезий правопорушник в'їхав у бетонну електроопору. У салоні авто під час аварії перебували його діти 5-ти та 9-ти років. Медики надали малечі допомогу.  Госпіталізація не знадобилася.

Відео дня

Алкотестер показав наявність у крові чоловіка 3,39 проміле алкоголю. Правопорушника затримали у процесуальному порядку. До обрання запобіжного заходу зловмисник перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі повідомили йому про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом (частина перша статті 289 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до п'яти років ув’язнення.

Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру за частиною першою статті 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння).

Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

 

Читайте також:

Син колишньої вінницької судді Чезганової на відео погрожував ТЦК та стріляв з пістолета. Що відомо?

Скільки п’яних водіїв оформили на Вінниччині за 2023 рік? Ми дізналися

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Dmitriy Geymer

    За те що взяв з собою ще й дітей, в нашій країні повинні вилучати водійські посвідчення на довічний термін !!!!!!

    Next reply Dmitriy Geymer

    Крім того, діти однозначно не були в дитячих авто кріслах, що передбачено Правилами дорожнього руху.  За це має бути ще один протокол.

keyboard_arrow_up