П'яні вінничани побили двох поліцейських. Хуліганів затримували спецпризначенці

П'яні вінничани побили двох поліцейських. Хуліганів затримували спецпризначенці
  • Поліцейські приїхали захистити вінничанку від хуліганів й самі стали їх жертвами. «Копам» довелося викликати підмогу.

Інцидент стався ввечері 8 жовтня у Вінниці. Місцева мешканка викликала поліцію. Заявниця розповіла, що її нетверезий сусід стукав у двері та нецензурно лаявся.

— У під’ їзді будинку поліцейські помітили нетверезого чоловіка, який поводився агресивно. Він неадекватно реагував на зауваження поліції та чинив опір під час затримання. У цей час підійшов родич правопорушника та намагався завадити діям працівників поліції, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — У результаті конфлікту двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження. Надалі за силової підтримки поліцейських роти поліції особливого призначення обох правопорушників, які зачинилися у квартирі, затримали та доставили до відділення поліції.

Чоловіків затримали та помістили до ізолятора.

Відео дня

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 345 Кримінального кодексу України — погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу.

 

Читайте також:

На «зебрі» по Пирогова Mercedes збив чоловіка. Потерпілий у лікарні

Поліцейського з Вінниччини зловили п'яним на тракторі. Після цього він побив знайому

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (199)
  • Nikolaj Nik

    а я казав хоч рогатки носіть чи спичкогиди якщо не вміете користуваться  пістолетом . та правда хто вам его дасть таким спецам. ви заїдте в ровд спитайте статті закону про примінення зброї . як зоя космодемянська  хрен скажуть і дивляться як на гондураського шпіона
  • Лариса Ревко

    Вінниця  а дуже розумні з вищою освітою  пишуть  не дуже розумно висловлюють співчувають   неможна нічого пяняти
  • Лариса Ревко

    Щось   одні читаєш погані новини
  • Владимир Безкоровайний

    а что если поступаешь Так как менты с тобой так это криминальная ответственность каким ментом тогда криминальная ответственность за превышение власти за то что людей ломают а то как выгребли так сразу плакать

keyboard_arrow_up