Поліцейського з Вінниччини зловили п'яним на тракторі. Після цього він побив знайому

Поліцейського з Вінниччини зловили п'яним на тракторі. Після цього він побив знайому
  • За добу на чоловіка написали заяву за побиття та виписали протокол за керування трактором у стані сп'яніння.
  • Також за фактом його неправомірних дій розпочалося службове розслідування.

Розпочали службове розслідування за фактом неправомірних дій поліцейського. Про це розповіли вранці 9 жовтня у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Спочатку на «102» повідомили, що у селі Мигалівці Барської територіальної громади нетверезий чоловік керує трактором на польовій дорозі. Правопорушником виявився помічник чергового місцевого відділення поліції.

Проходити освідування чоловік не схотів. Однак поліцейські, які виїхали на місце події, склали на водія адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Відео дня

— Також до поліції надійшла заява від місцевої мешканки щодо нанесення їй тілесних ушкоджень вказаним працівником через тривалий конфлікт. За цим фактом  відкрито кримінальне провадження за статтею 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження). Про подію повідомлено Державне бюро розслідувань, куди  будуть скеровані матеріали для подальшого розслідування кримінального проступку, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Головним управлінням Нацполіції у Вінницькій області на підставі виявлених фактів розпочато службове розслідування, за результатами якого буде прийнято рішення щодо подальшого перебування на службі вказаного працівника.

 

Читайте також:

У вінницької «Нива» з'явився офіційний гімн. Виконав його Олександр Онофрійчук

Як впоратися з емоційним вигоранням? ТОП-5 порад від психологів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up