П’яне вбивство на Вінниччині: чоловік зарізав жінку. Тіло вивезти не встиг (ФОТО)

П’яне вбивство на Вінниччині: чоловік зарізав жінку. Тіло вивезти не встиг (ФОТО)

В Жмеринці вечері 20 лютого місцева жителька почула з сусідського подвір’я сварку та жіночий крик про допомогу. Вона викликала поліцію. На жаль, вже було пізно.

Начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук розказує, що на місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці побачили на подвір’ї тіло 39-річної місцевої жительки з ножовим пораненням спини.

Оперативники опитали сусідів та з’ясували, що останнім з ким бачили загиблу – був власник будинку на подвір’ї, якого сталося вбивство.

Відео дня

За словами Кримчука, господаря будинку дома не було.  Його поліція затримала протягом кількох годин у квартирі товариша, де він переховувався.

Чоловік зізнався правоохоронцям, що жінка прийшла до нього в гості. За чаркою вони посварились. Підозрюваний вирішив розв’язати конфлікт за допомогою кулаків. Але жінка чинила опір. Тож господар будинку взяв у руки кухонний ніж.

У поліції зазначають, що затриманий не пам’ятає причину сварки через стан сильного сп’яніння.

«Чоловік хотів позбутися тіла потерпілої. Для цього він підготував сані. Куди саме вивезти тіло він не зміг придумати, тому вирішив заночувати у товариша, а ранком тікати з міста», - кажуть в відділі комунікації вінницької обласної поліції.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. За умисне вбивство затриманому загрожує покарання до 15 років тюрми.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up