Прикордонники затримали ухилянтів, які через Дністер пливли до Молдови. ВІДЕО

Прикордонники затримали ухилянтів, які через Дністер пливли до Молдови. ВІДЕО
  • Чоловіки вирішили уплав через річку втекти з країни. Спойлер — їм це не вдалося.
  • Прикордонники поділилися відео, де видно, як ловили ухилянтів.

З країни до Молдови тікали п'ятеро чоловіків призивного віку. Спробі незаконного перетину завадили прикордонники. Ролик опублікувала Державна прикордонна служба України.

«Трьох мешканців Київської та Харківської областей затримав прикордонний наряд на службовому катері на старті запливу, — зазначають у повідомленні. — Ще двох «плавців» виявили на березі річки — вони якраз одягали гідрокостюми та готувалися перепливати Дністер, щоб потрапити до Молдови.

На чоловіків склали протоколи про адмінправопорушення, справи скерували до суду.

Відео дня

Нещодавно, нагадаємо, одесит хотів виїхати з країни, але не мав на це законних підстав. Тому чоловік вирішив дати хабар, але його вінницькі прикордонники не взяли. Чим усе закінчилося, дізнавайтеся у матеріалі: З Вінниччини до Молдови за 500 доларів: на кордоні затримали ухилянта

 

Читайте також:

У Бершаді бійці КОРДу затримали 32-річного наркоторговця

Бухгалтерка школи «дорахувала» собі понад 400 тисяч гривень зарплати. Її судитимуть

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • G.A.I.

    Ухилянти це ваші діточки-мажорчики, яких ви успішно сховали за спинами простого народу. Зробивши їх інвалідами через фіктивні довідки про інвалідність. Сховавши їх в Монако, де вони провадять лакшері-життя, чпокать дорогих бабів з риблячими губами, та запивають це все MACALLANом по 2000 євро за пляшку. Пішли ви всі дружно в сраку зі своєю мобілізацією. Поки в країні ненавидете порядок, до того часу шукайте дурнів щоб я воював за цю країну абсурду та срачу ☝️
  • G.A.I.

    Це не ухилянти, це герої ☝️🙄
  • Владислав

    Там помилку зробили , незаконний перетин кордону буде вірно !
  • Ніна Новицька

    Да, є і нещасні,на яких і уваги не приділяють, які ,як ви пишите,захищали свої землі. Повинно бути по справедливому,якщо всім то всім йти захищати свою землю, а не пірувати,бо хай йдуть діти простого народу. Їх вже залишилось дуже мало. Цвіт нації гине, залишиться той хто і далі буде красти і жити вдоволь. І не нам судити тих дітей які хочуть вберегти своє життя, ми їм його не давали і не маєм права ним розпоряджатись і їх судити.

keyboard_arrow_up