«Працювали по виклику»: на Вінниччині сутенери втягували у проституцію дівчат-переселенок

«Працювали по виклику»: на Вінниччині сутенери втягували у проституцію дівчат-переселенок
Вінницькі поліцейські викрили злочинне угрупування, яке створило міжрегіональну мережу надання інтимних послуг
  • Правоохоронці викрили та задокументували учасників банди, які створили та забезпечили діяльність секс-бізнесу у Вінницькій та Київській областях.
  • Загалом під час обшуків поліцейські вилучили у фігурантів понад півмільйона гривень.

За словами начальника Управління міграційної поліції Вінниччини Кирила Доценка, 44-річна організаторка, жителька Київщини, долучила до протиправної діяльності трьох пособниць віком 23, 27 та 33 років, розподіливши між ними чіткі ролі.

Втягували у проституцію жінок та дівчат

— Диспетчери адміністратори вербували жінок для роботи у секс-бізнесі, розміщували на різноманітних сайтах оголошення про інтим-послуги, вартість яких становила від 2000 до 3000 гривень за годину, підшукували та обговорювали з клієнтами умови роботи дівчат, які працювали по виїзду, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Підозрювані втягували у заняття в проституцією жінок та дівчат, які опинились в складних життєвих обставинах через війну в Україні та змушені були виїхати з областей де ведуться бойові дії або вони тимчасово окуповані.

Обшуки

Для документування протиправної діяльності зловмисниць, слідчі слідчого управління та оперативники міграційної поліції провели ряд результативних обшуків у Вінницькій та Київській областях.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька обласна прокуратура.

Під час обшуків поліцейські вилучили мобільні телефони, планшети, банківські картки, сім-картки, значну суму грошей, чорнові записи з інформацією про отримані протиправним шляхом доходи.

Банду затримали

44-річна організаторка незаконного бізнесу та 23-річна адміністраторка затримані. Вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Відносно інших двох фігуранток слідством підготовлено клопотання щодо обрання запобіжного заходу на час досудового розслідування.

Усім  учасницям злочинного угрупування повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Їй загрожує до 7 років позбавлення волі.

В рамках розслідування зазначеного кримінального провадження поліцейськими вживаються заходи щодо встановлення інших учасників, причетних до даної злочинної діяльності, та фактів вчинення аналогічних злочинів.

У Вінниці, нагадаємо, сутенерка організувала місце розпусти під виглядом масажного салону.  Поліція розповіла цікаві подробиці слідства. А ми дізналися, де саме працював салон. Про це читайте у публікації: Масаж в панчохах за 6 тисяч гривень. На Коріатовичів накрили бордель

 

Читайте також:

Вінничанка в офісі облаштувала порно-студію, де неповнолітні працювали «веб-моделями»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Мамб Мамб

    Давно потрібно легалізувати, що б чоловіки не мучились
  • Галина Батюк

    Молодці, що викрили . Чогось  не пішли поли мити .   Позорники  моделі . А тим по 7 років мало  за таке.  Бо через таких сучок , скільки дітей насілують .
  • Мамб Мамб

    .
  • Ирина Ч

    Боже, читаю і дивуюсь. Є оголошення про роботу продавцями, касирами, в тих самих мажорів прибирати, з дітками займатись, але ж ні, це ж працювати треба і бідкатися, що роботи немає.

    А ті, що виправдовують просто не знають таких "льогких" дівчат. З голоду не бачила, щоб помирали в нас, хоч і війна. А от на рєснічки так, багатьом ша...м не вистачає зараз і на келих Мартіні, і на манікюр.

    Моя мати виховувала мене, а я свою дівчинку виховую так, що дівчина має бути з гідністю, не цуратись роботи, кохати і бути коханою! Ми ж українки! Хлопці кров проливають, щоб їхні жінки та доньки повіями ставали?!

    Але є ті, які знайдуть виправлення крадіжці, проституції та іншим ганебним вчинкам в будь-який час і не тому, що їм дійсно важко, а тому, що їхнє нутро таке.

keyboard_arrow_up