Попався на хабарі 1500 доларів. Громадянин Росії хотів проникнути в Україну

Попався на хабарі 1500 доларів. Громадянин Росії хотів проникнути в Україну
Слідчі-детективи поліції задокументували спробу незаконного проникнення в Україну громадянина Росії
  • ​​​​​​Вчора, 21 липня, затримали громадянина Російської Федерації, який намагався надати хабар в розмірі 1500 доларів працівнику Могилів–Подільського прикордонного загону за безперешкодний перетин кордону України.

За словами заступника начальника обласної поліції Олександра Солдатова, іноземець прибув до країни з Республіки Молдова.

— Під час перевірки документів у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Могилів – Подільський – Отач» Могилів-Подільського прикордонного загону, не маючи законних підстав для в’їзду, зловмисник запропонував прикордоннику винагороду за безперешкодний  пропуск його на територію України, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Відео дня

Правоохоронці затримали зловмисника під час передачі хабаря у сумі 1500 доларів США.

Грошові кошти вилучені.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

В межах відкритого кримінального провадження за статтею 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі) проводяться слідчі дії . Затриманому загрожує ув’язнення до  8 років з конфіскацією майна.

Варто додати, затримання правопорушника відбулось за оперативного супроводу Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Південь» Державної прикордонної служби України та підтримки посадових осіб Могилів-Подільського прикордонного загону Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

 

Читайте також:

Вінничанин виклав ланцюг зі сміттям на зупинці громадського транспорту

Смертельна ДТП на об'зній: водій на Hyundaі влетів під вантажівку Renault

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up