«Ти тут сидиш нах*й. Ти поняв?!»: поліцейський бив чоловіка кийком та змусив присідати

«Ти тут сидиш нах*й. Ти поняв?!»: поліцейський бив чоловіка кийком та змусив присідати
  • Правоохоронець вдарив кийком чоловіка, який сидів у кутку й не чинив ніякого спротиву. Погрожував, що буде бити й далі. Та змусив присідати.
  • Наразі вже розпочате службове розслідування за діями поліцейського.

У facebook з’явилося відео, у якому бачимо, як правоохоронець знущається над чоловіком у відділку поліції. Ролик опублікував на своїй сторінці Анатолій Качур у неділю, 7 липня. У підписі до відео Анатолій зазначив, що це Ямпільське відділення, а також, що це не перший випадок, коли місцеві поліцейські знущаються над громадянами.

  • «Ти не додому йдеш, а тут сидиш, поняв?», — чуємо слова поліцейського у відео. Далі правоохоронець вдарив чоловіка гумовим кийком.
  • «Зараз будеш по голові брати», — під час цих слів він торкається кийком голови чоловіка, залякуючи його.
  • «Тренеруйся, присідай», — каже поліцейський, вживаючи нецензурну лайку.
  • «Присідай, я тобі сказав», — чоловік почав присідати, тримаючись за живіт.
  • «Розрівняйся, рівно присідай», — продовжує примушувати правоохоронець. Відео на цьому закінчується.

Відео дня

Прес-офіцер поліції Вінницької області Анна Олійник написала, що вже розпочате службове розслідування.

«Сьогодні буде розпочато службове розслідування та всі зібрані матеріали передані до Державного бюро розслідувань для правової кваліфікації дій поліцейських», — пише Олійник у коментарях до відео.

Тепер вже стало відомо, що двох поліцейських та керівництво Ямпільського відділення відсторонили від роботи на час розслідування.

Нагадаємо, суд переобрав запобіжний захід для поліцейського Пивовара, після сутички з яким помер вінничанин.

А також ми зібрали історії побиттів правоохоронцями за роки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • боба

    дрыщ в погонах!   я посмотрел бы как он такой крутой махал палкой где то во дворе один на один с бугаем спортивным!    дать бы ему с прямого в лоб что бы обрыгался!!!  то я думаю что до конца дней своих не издевался бы над людьми!
  • Олександр Олійник

    Спорт-сила!!!
  • Євген

    це звичайна практика для алконавтерів, коли була "міліція" ситуація була така сама. Впринципі поліцейський нічого поганого не зробив.
  • Володимир

    Це просто жесть. Мені здається що ці викидиші реформи Авакова нічому і ніколи не навчаться....бля аж злоба бере . Мало шо все керівництво відстронили а вони далі продовжують. Ганьба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up